Αθλητισμός

Αγρογλυφικό ο Λιονέλ Μέσι - Αργεντίνος αγρότης σχημάτισε τη μορφή του

ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τατουάζ, γκράφιτι, τώρα και χωράφι ο Λιονέλ Μέσι.

Έναν παράδοξο τρόπο, για να γιορτάσει τη νίκη του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρήκε ένας αγρότης στην Αργεντινή. 

Ο άσος της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι από κοινού με την παρέα του έκαναν μια ολόκληρη χώρα να «χορεύει» στον ρυθμό του Μουντιάλ του Κατάρ. 

Η πολυπόθητη κούπα, βρήκε «σπίτι» στην Αργεντινή, κι ένας αγρότης, ονόματι Maximiliano Spinazze, αποφάσισε να δείξει τον ενθουσιασμό του με έναν εντυπωσιακό τρόπο. 

Συγκεκριμένα, καλλιέργησε μια έκταση με καλαμπόκια, με την μορφή του Μέσι. 

Το πορτρέτο του «ήρωα» του Μουντιάλ, δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας υπολογιστών, κι ενός αλγορίθμου, που σχεδίασε ο γεωπόνος Carlos Faricelli. Έτσι, οι σπόροι μπόρεσαν να φυτευτούν με τη συγκεκριμένη σειρά. 

Ο ίδιος ο αγρότης, δήλωσε στο Reuters, «Τώρα είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, χαίρομαι που αυτό μπορεί να εκφραστεί με τη φύτευση της καλλιέργειας».

Μετά τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, 26 καλλιεργητές ζήτησαν, σύμφωνα με την dailymail, τον συγκεκριμένο κωδικό, για να αναπαράγουν κι εκείνοι το πορτρέτο του Μέσι.

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν μια ευπρόσδεκτη και απαραίτητη απόσπαση της προσοχής για πολλούς στην Αργεντινή, ειδικά καθώς ο πληθωρισμός και τα επιτόκια αρχίζουν να αυξάνονται.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η περιοχή στην οποία αναπτύχθηκε το πρόσωπο του Μέσι, η Πάμπα, υποφέρει από το 2017 διάφορους βαθμούς ξηρασίας.

{https://www.youtube.com/watch?v=Co1dBLDQ-EQ}