Αθλητισμός

Οι ώρες και το κανάλι για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη στις «μάχες» Europa και Conference League

Οι ώρες και το κανάλι για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη στις «μάχες» Europa και Conference League
Κρίσιμες «μάχες» για Ολυμπιακό (Europa League), ΠΑΟΚ και Άρη (Conference League) στην ελληνική προσπάθεια για όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, βαθμούς και προκρίσεις στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός, στον τρίτο προκριματικό του Europa League, κάνει «ντεμπούτο» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απέναντι στην Γκενκ.

Στο πρώτο παιχνίδι της προκριματικής σειράς, ο «νέος» Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μπροστά σε περισσότερους από 23.000 φίλους της ομάδας, θέλει νίκη - προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους πολύ επικίνδυνους Βέλγους.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση πρόκρισης, θα αντιμετωπίσουν την Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία στα play offs της διοργάνωσης, ενώ αν αποκλειστούν θα αγωνιστούν απέναντι σε Άδανα (Τουρκία) ή την Όσιγιεκ (Κροατία) για τα play offs του Conference League.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ «ταξιδεύει» στην Κροατία και συγκεκριμένα στο Σπλιτ για να αντιμετωπίσει τη Χάιντουκ, λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες οπαδούς και συγκεκριμένα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την αγχωτική πρόκριση επί της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ (παρά το 1-4 του δεύτερου αγώνα), θέλει να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας, σε ένα παιχνίδι σε «καυτό» γήπεδο καθώς έχει γίνει ήδη sold out (35.000 εισιτήρια).

Εάν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάιντουκ Σπλιτ στον Γ' προκριματικό γύρο του Conference League τότε στα play-offs θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ρόζενμποργκ - Χαρτς. Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει το πρώτο ματς εκτός έδρας στις 24 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 31/8.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Nova Sports 2.

Νωρίτερα, ο Άρης υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» ψάχνοντας τη δεύτερη πρόκριση, μετά από αυτή απέναντι στην Αραράτ από την Αρμενία την περασμένη εβδομάδα.

Οι παίκτες του Απόστολου Τερζή, θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι (εκεί θα γίνει η ρεβάνς) με πλεονέκτημα και ανεβασμένη ψυχολογία.

Εάν ο Άρης προκριθεί επί της Ντιναμό Κιέβου θα παίξει με Μπεσίκτας ή Νέφτσι Μπακού, σε μία αρκετά δύσκολη κλήρωση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αναμέτρηση θα ξεκιnήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από το Nova Sports Prime.