Αθλητισμός

Η Νικόλ Ελευθεριάδου απαντά για το «κορίτσι του Βενζέκοβ»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου απαντά για το «κορίτσι του Βενζέκοβ» Φωτογραφία: Instagram
Η πολίστρια και μέλος της Εθνικής Ομάδας γυναικών Νικόλ Ελευθεριάδου απάντησε τη Δευτέρα στα αναρίθημητα δημοσιεύματα που την παρουσιάσαν στο ευρύ κοινό ως «σύντροφο του Βεζένκοβ».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Νικόλ Ελευθεριάδου διευκρίνισε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό», ενώ «δεν έχουν λείψει και τα επίθετα δίπλα στο όνομά μου» (σ.σ. για την εξωτερική της ομορφιά).

«Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε είναι κάτι που το βλέπω πολύ συχνά, αλλά το θετικό είναι ότι ο κόσμος έχει αντιδράσει. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χαίρομαι για αυτήν τη στήριξη από άντρες και γυναίκες που είδαν πόσο άσχημα φαίνεται αυτό», ανέφερε η νεαρή αθλήτρια.

«Έχω δώσει τόσα πολλά που εννοείται το να βλέπω κάτι τέτοιο δεν με τιμά και με μειώνει. Παρ’ όλα αυτά είμαι ένας δυναμικός χαρακτήρας και αναγνωρίζω τι έχω καταφέρει. Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα κάνουμε πέρα».

Η Νικόλ Ελευθερίασου μίλησε όμως και για τον έντονο σεξικό που χαρακτηρίζει ευρύτερα τον χώρο του αθλητισμού: Ανέκαθεν υπήρχε η διαφορά μεταξύ άντρα και γυναίκας. Όσο περνάνε τα χρόνια, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν αλλαγές.