Αθλητισμός

Ο αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ, έκανε coming out - Ερωτευμένος με τον σύντροφό του

Ο αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ, έκανε coming out - Ερωτευμένος με τον σύντροφό του

Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ και πρώην οδηγός της Formula 1, Ραλφ, έκανε coming out αναρτώντας μια φωτογραφία με τον σύντροφό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα» ήταν το συγκινητικό μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον σύντροφό του.

Η στενή φίλη του Ραλφ Σουμάχερ και ηθοποιός Carmen Geiss σχολίασε «σας αγαπώ και τους δύο πολύ» στην ανάρτησή του που αποτέλεσε και το coming out του ως ομοφυλόφιλου.

«Έχεις τον καλύτερο σύντροφο, Etienne, που μπορείς να φανταστείς. Μετά από δύο χρόνια μπορείτε επιτέλους να δείξετε την αγάπη σας στον κόσμο. Γνωρίζω τον Ραλφ για περισσότερα από 25 χρόνια και ήταν πάντα μεγάλη χαρά για μένα.

Πάντα φιλελεύθερος, ένας καλόκαρδος άνθρωπος που μπορώ να ψάξω μέρα και νύχτα και πάνα απ’ όλα πάντα ειλικρινής μαζί μου στη θέση του. Είμαι χαρούμενη που έγινα μέρος αυτής της αγάπης και ακόμα πιο χαρούμενη για τους δύο που έψαξαν και βρήκαν ο ένας τον άλλο, γιατί επίσης αγαπώ βαθιά τον Etienne».

{https://x.com/dw_sports/status/1812572908029448318}