Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούμπο: Τα πάντα έτοιμα για τον γάμο του στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες

Γιάννης Αντετοκούμπο: Τα πάντα έτοιμα για τον γάμο του στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες Φωτογραφία: EPA/ ETIENNE LAURENT
Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, έκανε το bachelorette στη Μύκονο.

Έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης και τρία παιδιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ παντρεύονται την ερχόμενη Κυριακή (1/9).

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο Costa Navarino, με διάσημους καλεσμένους, οι εκδηλώσεις θα κρατήσουν τρεις ημέρες, ενώ η τελετή θα είναι διπλή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, περίπου 220 άτομα θα είναι οι καλεσμένοι στη δεξίωση, ανάμεσά τους μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού.

Την Παρασκευή (30/8) θα γίνει το white party και- όπως προδίδει ο τίτλος- όλοι οι προσκεκλημένοι θα είναι ντυμένοι στα λευκά. Το Σάββατο θα διεξαχθεί πάρτι με θέμα τη Νιγηρία, ενώ το ζευγάρι θα παντρευτεί την Κυριακή (1/9) και θα ακολουθήσει η δεξίωση.

Σε ό,τι αφορά στους καλεσμένους, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η Σερένα Γουίλιαμς είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα παραβρεθούν στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ. Αντίθετα, ο Κιλιάν Εμπαπέ λόγω υποχρεώσεων δεν θα δώσει το παρών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν προσκληθεί στον γάμο είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Το bachelorette της Μαράια στη Μύκονο

Η σύντροφος του «Greek Freak», Μαράια, έκανε ήδη το bachelorette της, στη Μύκονο.

Διασκέδασε με φίλες της σε κλαμπ του νησιού, ενώ έδειξε και τις χορευτικές ικανότητές της. Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ φορούσε λευκό φόρεμα και είχε ένα πέπλο στα μαλλιά της.

Το μενού και το κρασί με το όνομα της Μαράια

Το μενού της γαμήλιας δεξίωσης θα περιλαμβάνει θαλασσινά και τοπικό κρασί.

Μάλιστα, θα σερβιριστεί και κρασί με το όνομα της Μαράια. Πρόκειται για την πρώτη σοδειά από τη συνεργασία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα Ελληνικά Οινοποιεία, σύμφωνα με το Action24.

Διπλή γαμήλια τελετή

Η γαμήλια τελετή θα είναι «διπλή», καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ καθολική.

Η τελετή θα γίνει σε παραλία του Costa Navarino.

Σουίτες και μπάτλερ

Οι πιο διάσημοι από τους καλεσμένους θα έχουν προσωπικές σουίτες και μπάτλερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος για τη διαμονή των καλεσμένων ξεπερνά τα 400.000 ευρώ. Όσο για τη δεξίωση, το κόστος ανά άτομο είναι 250 ευρώ και οι δαπάνες για τον στολισμό θα «αγγίξουν» τα 200.000 ευρώ.

Τέλος, το προσωπικό που θα εργαστεί για τον γάμο έχει υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, σύμφωνα με το Action24 και δεν θα έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο.