Αθλητισμός

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Καταφθάνουν οι καλεσμένοι, αρχίζουν οι εκδηλώσεις

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Καταφθάνουν οι καλεσμένοι, αρχίζουν οι εκδηλώσεις Φωτογραφία: INSTAGRAM
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ παντρεύονται την Κυριακή (1/9).

Τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει οι αφίξεις των προσκεκλημένων στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλισπρίγκερ.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει τρία παιδιά παντρεύεται την Κυριακή (1/) στο Costa Navarino και οι εκδηλώσεις ξεκινούν απόψε.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του σταρ του ΝΒΑ και της συντρόφου του είναι και μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η Σερένα Γουίλιαμς.

Οι VIP από τους καλεσμένους καταφθάνουν με ιδιωτικά τζετ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Ανάμεσά τους και οι ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, που προσγειώθηκαν λίγο μετά τις 12:00.

Πριν από τον γάμο έχουν προγραμματιστεί δύο πάρτι. Το πρώτο, που θα γίνει απόψε, έχει τίτλο «White party» και όλοι οι καλεσμένοι θα είναι ντυμένοι στα λευκά.

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, που έχει σχεδιάσει τόσο το γαμπριάτικο κοστούμι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσο και εκείνα που θα φορούν οι αδελφοί του, ανάρτησε μια φωτογραφία του πριν από το πάρτι.

papadogamvros_8911a.png

Αύριο θα γίνει πάρτι με νιγηριανό θέμα, ενώ ο γάμος θα τελεστεί την Κυριακή (1/9), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Costa Navarino. Η τελετή θα είναι διπλή, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η Μαρία Ριντλσπρίγκερ καθολική, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση.