Αθλητισμός

Γάμος Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που ο Greek Freak και η Μαράια φτάνουν στο πρώτο πάρτι (Βίντεο)

Γάμος Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που ο Greek Freak και η Μαράια φτάνουν στο πρώτο πάρτι (Βίντεο)
Με σακάκι, βερμούδα και sneakers ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Με πυροτεχνήματα και ένα ταχύπλοο, που μετέφερε το ζευγάρι, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίνγκερ.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά, παντρεύεται την Κυριακή (1/9), αλλά από απόψε μπήκαν σε «γαμήλιο mood», με το πρώτο πάρτι που παρέθεσαν στο Costa Navarino για τους καλεσμένους τους.

Στο «White Party», όπως το ονόμασαν, όλοι φορούν λευκά. Ο σταρ του NBA και η σύντροφός του έφτασαν με ταχύπλοο στον χώρο όπου γίνεται το πάρτι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορούσε σακάκι, βερμούδα και sneakers, όλα λευκά. Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ επέλεξε ένα κοντό λευκό φόρεμα, όπως φαίνεται στο βίντεο της ΕΡΤ.

Αφού κατέβηκαν από το σκάφος, περπάτησαν πιασμένοι από το χέρι, ενώ ο Greek Freak έκανε και κάποιες μικρές χορευτικές φιγούρες πλησιάζοντας στον χώρο του πάρτι.

Μόλις έφτασαν εκεί, έπεσαν πυροτεχνήματα.

Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο πάρτι που έχει προγραμματίσει το ζευγάρι πριν από το γάμο. Αύριο θα παραθέσουν το δεύτερο και το θέμα του θα είναι η Νιγηρία. Την Κυριακή θα γίνει η γαμήλια τελετή, σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για αυτό τον σκοπό στο Costa Navarino και θα ακολουθήσει η δεξίωση.