Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης «έριξε» άκυρο σε 20 εκατ. ευρώ της Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης «έριξε» άκυρο σε 20 εκατ. ευρώ της Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια
Τρίτη αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον Δικέφαλο του Βορρά να λέει «όχι» στην Μπενφίκα που χτύπησε την πόρτα των «ασπρόμαυρων» με πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%.

Ο Ιβάν Σαββίδης αρνήθηκε μια ακόμα πρόταση για το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια. Για τρίτη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έριξε «άκυρο» σε μεγάλη πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου του Βορρά για τον Κωνσταντέλια.

Αυτή τη φορά, η Μπενφίκα ήταν αυτή που προσπάθησε να κάνει δικό της τον Έλληνα αστέρα του ΠΑΟΚ. Οι Πορτογάλοι χτύπησαν την πόρτα του Δικεφάλου με μια πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%. Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη ήταν και πάλι αρνητική, όπως και στις δύο προηγούμενες προτάσεις των Σάλτσμπουργκ (17.5 εκατ. ευρώ) και Τζιρόνα (20 εκατ. ευρώ).

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν εντός της ημέρας οι Νάσμπεργκ και Σοάρες, με τον πρώτο να αποχωρεί για λογαριασμό της Βίμποργκ και τον δεύτερο για λογαριασμό της Φαμαλικάο.

Όσο για τον Χατζηδιάκο, νεότερα για την υπόθεση του αναμένονται απόψε το βράδυ.

Πηγή: gazzetta.gr

# TAGS

NETWORK