Ελλάδα

Τα πρώτα λόγια του μικρού Γιάννη μετά την επέμβαση - «Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή» (βίντεο)

Τα πρώτα λόγια του μικρού Γιάννη μετά την επέμβαση - «Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή» (βίντεο) Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή», είπε ο μικρός Γιαννάκης.

«Έχω λάβει από σας απίστευτη θετική ενέργεια, σας ευχαριστώ» πολύ είπε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που υποβλήθηκε σε κρίσιμη επέμβαση στις ΗΠΑ.

Το μόνο που θέλει είναι στα σταθεί στα πόδια του μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο Σεντ Λιούις των ΗΠΑ. «Είμαι σήμερα εδώ και ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή», είπε στον Alpha μετά το χειρουργείου.

«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή», είπε ο μικρός Γιαννάκης. Το χειρουργείο έβγαλε τη σπαστικότητα από τα πόδια του είπε η μητέρα του και επισήμανε ότι ήταν 100% πετυχημένο. «Η ενέργεια που είχε σήκωνε ακόμα και πύραυλο», είπε ο συγκινημένος ο πατέρας του ενώ η μητέρα του είπε ότι ένιωθαν τη δύναμη όλων και ας ήταν τόσο μακριά. «Είναι η αναγέννηση του Γιάννη» σημειώνοντας ότι τα γενέθλιά του ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου και φέτος στις 12 Σεπτεμβρίου βγήκε από το κρίσιμο χειρουργείο νικητής.

Ο μικρός Γιαννάκης υποβλήθηκε σε επέμβαση επιλεκτικής ραχιαίας ριζοτομής, ένα ιδιαίτερα δύσκολο χειρουργείο που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του. Όλες οι ομάδες εκτός από τον ΠΑΟΚ που ανέλαβε τα έξοδα της επέμβασης έστειλαν μήνυμα στον μικρό Γιαννάκη.