Auto - Moto

Η Range Rover Sport SV Celestial είναι μια συλλογή από πέντε εκδόσεις εμπνευσμένες από την αρχαία μυθολογία

Η Range Rover Sport SV Celestial είναι μια συλλογή από πέντε εκδόσεις εμπνευσμένες από την αρχαία μυθολογία
Η Range Rover αποκάλυψε μια αποκλειστική συλλογή αυτοκινήτων, η οποία αποτελείται από μια σειρά περίτεχνων ειδικών εκδόσεων του Range Rover Sport SV.

 Κάθε μια από τις εκδόσεις αυτές ενσαρκώνει ένα εκλεπτυσμένο και προηγμένο όραμα σύγχρονης πολυτέλειας – εμπνευσμένο από μυθολογικές αφηγήσεις του παρελθόντος και τα βαθύτερα μυστήρια του κόσμου.

Η Range Rover Sport SV Celestial Collection - η πρώτη στο είδος της συλλογή από την Range Rover - αποτελείται από πέντε μοναδικές εκδόσεις, καθεμία εμπνευσμένη από την αρχαία μυθολογία και το σύμπαν. Από τους φυσικούς τόνους της έκδοσης «Gaea», μέχρι το φωτεινό κίτρινο εξωτερικό της «Sol», κάθε έκδοση προσφέρει στους πελάτες ένα μοναδικό και εξατομικευμένο όραμα του πολυτελούς SUV υψηλών επιδόσεων.

Η Phoebe Lindsay, Διαχειρίστρια Υλικών, Range Rover, δήλωσε: «Το σύμπαν είναι ένα υπερβατικό θέμα που ξεπερνά τα όρια, συναρπάζει και ενώνει τους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ένα θέμα κατάλληλο για την πρώτη συλλογή του Range Rover Sport SV – ενσαρκώνοντας τη σύγχρονη πολυτελή σχεδίαση, ενώ παράλληλα διευρύνει τα όρια της βρετανικής πρωτοτυπίας για την οποία φημίζεται η Range Rover.»
«Η ιδέα του μυστηρίου και της γοητείας του σύμπαντος ήταν το κλειδί - ο συμβολισμός που μπορείτε να βρείτε σε όλη τη συλλογή φέρει ένα βαθύτερο νόημα. Αυτές οι ιστορίες μελετήθηκαν προσεκτικά για να αντικατοπτρίζουν τα πρότυπα των πελατών μας». Κάθε έκδοση διαθέτει ένα ειδικά προσαρμοσμένο εξωτερικό χρώμα, με μοναδικές επιγραφές και φινιρίσματα σε όλο το εσωτερικό, όπως στην κονσόλα και στα μαρσπιέ.

Η Geraldine Ingham Managing Director της Range Rover, δήλωσε: «Οι σημερινοί απαιτητικοί λάτρεις της πολυτέλειας αναζητούν κάτι περισσότερο από αισθητική – κι εμείς θέλουμε να δημιουργούμε αυτοκίνητα με τα οποία να αναπτύσσουν προσωπική σχέση και να δένονται μαζί τους. Ένα Range Rover Sport έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους πελάτες μας να αισθάνονται συνδεδεμένοι, ότι έχουν τον έλεγχο και ότι πίσω από το τιμόνι μπορούν να βιώνουν την άνεση ή τον ενθουσιασμό, ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Η Celestial Collection του Range Rover SV είναι μια αιθέρια και μοναδική συλλογή μερικών από τα πιο πολυτελή αυτοκίνητά μας, κάθε ένα από τα οποία είναι άρτια κατασκευασμένο και μελετημένο, για τους πελάτες που εκτιμούν το νόημα, το πνεύμα και την αφήγηση ιστοριών».

Range Rover Sport SV Gaea

Εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, η Gaea (Γαία) αντιπροσωπεύει το σημείο απ' όπου ξεκίνησε η ζωή - τη Γη. Αντλώντας έμπνευση τόσο από τη στεριά όσο και από τη θάλασσα, η Gaea – αναπαρίσταται με ένα κεκλιμένο σύμβολο που απεικονίζει ένα κύμα το οποίο προσκρούει στη στεριά – διαθέτει το εξωτερικό φινίρισμα Green Terre Matte. Η απόληξη του συστήματος εξαγωγής από σατινέ σφυρήλατο ανθρακόνημα και οι μπρονζέ κεραμικές δαγκάνες δημιουργούν μια μοντέρνα φυσική εμφάνιση, η οποία ολοκληρώνεται τόσο από την οροφή και τους εξωτερικούς καθρέφτες σε χρωματισμό Narvik Black όσο και από τα περίτεχνα λογότυπα με εσωτερικό σε χρώμα Graphite Atlas και εξωτερικό σε Narvik Black. Το εσωτερικό διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις: η πρώτη με δέρμα Caraway Windsor και επένδυση που υπογράφει η εταιρεία Kvadrat, ξύλινα φινιρίσματα από σημύδα σε Natural Brown Silver και ασορτί ραφές και η δεύτερη με leather-free επένδυση Ebony σε Cinder Grey με ασορτί τιμόνι και ξύλινα φινιρίσματα από σημύδα σε Natural Black-Silver Birch – που επίσης παραπέμπουν στο θέμα της Γης.

RRS SV 25MY 01 Celestial Gaea Exterior 260624 18ac1

Range Rover Sport SV Theia

Με θέμα επίσης εμπνευσμένο από τη μυθολογία, η Theia (Θεία) – μία Τιτανίδα και κόρη του Ουρανού και της Γης – συνδέεται με την όραση και το λαμπερό φως.
Στο εσωτερικό, ένα σύμβολο σε γυαλιστερό φινίρισμα Grand Black που απαντάται στα προσκέφαλα και την κονσόλα, αντιπροσωπεύει την όραση και το φως και συνδέεται με το όλο concept με πολλούς τρόπους, όπως το άγρυπνο μάτι της Theia, οι κρατήρες των φεγγαριών ή οι αστερισμοί. Ένα επιμελημένο εσωτερικό από δέρμα σε Ebony και Windsor Ecru διαθέτει επένδυση που υπογράφει η εταιρεία Kvadrat - διατίθεται επίσης σε ένα πιο εντυπωσιακό δέρμα Windsor σε χρώματα Ebony και Pimento με πρόσθετο ρέλι σε απόχρωση Pimento στα πατάκια που δημιουργεί αντίθεση. Ένα σατινέ φινίρισμα από σφυρήλατο ανθρακόνημα στην κεντρική κονσόλα λαμπυρίζει όμορφα στο φως. Το εξωτερικό είναι εμπνευσμένο από το φεγγάρι, διαθέτοντας ένα φινίρισμα στον ζεστό χρωματικό τόνο Ilmenite Grey Satin διανθισμένο με νότες μεταλλικών νιφάδων. Οι σφυρήλατες ζάντες των 23 ιντσών σε χρωματισμό champagne gold συμπληρώνονται από μαύρες κεραμικές carbon δαγκάνες φρένων.

Range Rover Sport SV Io

Η Io (Ιώ), το ηφαιστειακά πιο ενεργό σώμα στο ηλιακό μας σύστημα, ενέπνευσε την ομάδα σχεδίασης της Range Rover SV Bespoke να αναπτύξει ένα ξεχωριστό, φωτεινό και εκλεπτυσμένο πορτοκαλί χρώμα. Το Cyllene Gloss θυμίζει την επιφάνεια της Ιούς, η οποία υφίσταται διαρκώς ηφαιστειακές αλλαγές, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το γυαλιστερό φινίρισμα του αυτοκινήτου κάτω από διαφορετικό φωτισμό. Η εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνεται από gloss twill απολήξεις από ανθρακονήματα και επιγραφές από carbon, καθώς και από ένα καπό από γυμνό carbon σε gloss twill για τη δημιουργία αντίθεσης. Οι ζάντες των 23 ιντσών από ανθρακονήματα σε gloss Twill συμπληρώνονται από ειδικές κεραμικές carbon δαγκάνες φρένων σε ασημί χρώμα. Στο εσωτερικό, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δέρμα Ebony και Lunar Windsor, με 3D πλέξη στα καθίσματα και ανθρακονημάτινες Satin Twill επενδύσεις στη πλάτη και τα πλευρικά καλύμματα. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν μια ξεχωριστή διαμόρφωση Ebony και Rosewood - σε αρμονία με το φωτεινό εξωτερικό - με δέρμα Rosewood σε όλα τα καθίσματα, την κεντρική κονσόλα και τα υποβραχιόνια των θυρών, σε συνδυασμό με Satin Twill φινίρισμα από ανθρακονήματα.

Range Rover Sport SV Vega

Ένα εξαιρετικά φωτεινό αστέρι από τον αστερισμό της Λύρας (Lyra), με πολύ μπλε χρώμα στο φάσμα του, αποτελεί πηγή έμπνευσης για το εξωτερικό μπλε γυαλιστερό χρώμα του αυτοκινήτου. Το όνομά του είναι Vega (Βέγας), σύντμηση του αραβικού al-nasr al-wāqiʽ, που σημαίνει ‘ο κατερχόμενος αετός’. Αυτό το αστέρι υποδηλώνεται στο αυτοκίνητο με ένα σύμβολο που μοιάζει με φτερό με κλίση προς τα κάτω. Το εξωτερικό χρώμα φέρει την ονομασία Verrier Blue και αποτελεί φόρο τιμής στον Γάλλο αστρονόμο Urban La Verrier, ο οποίος προέβλεψε μαθηματικά τη θέση του Ποσειδώνα. Το εξωτερικό διαθέτει καπό από γυμνό Twill Gloss ανθρακόνημα για τη δημιουργία αντίθεσης. Το ίδιο φινίρισμα απαντάται στις επιγραφές, τις απολήξεις του συστήματος εξαγωγής και τους τροχούς των 23 ιντσών - που συνοδεύονται επίσης από ανθρακονημάτινες κεραμικές δαγκάνες φρένων σε χρώμα Nano Yellow. Διατίθενται δύο επιλογές εσωτερικού – δερμάτινα καθίσματα σε ανοιχτό Ebony και Perlino, με το σύμβολο στα προσκέφαλα, που συμπληρώνεται από ένα φινίρισμα Natural Cream Ash Burr στις ποτηροθήκες. Μια πιο σκούρα, leather-free επιλογή Raven Blue και Ebony διαθέτει μια ασορτί ραφή, με ρέλι Raven Blue στα πατάκια και ένα πιο σκούρο φινίρισμα Natural Black Birch. Και οι δύο διαθέτουν επενδύσεις Ebony Kvadrat Steelcut στην πλάτη των καθισμάτων.

Range Rover Sport SV Sol

Η έκδοση Sol είναι μια αναπαράσταση του Ήλιου, ο οποίος ανέκαθεν αποτελούσε ένα ισχυρό σύμβολο ζωής και θεότητας. Η Sol είναι οπτικά εντυπωσιακή και δραματική, επιδεικνύοντας τη δύναμη του ήλιου με το χαρακτηριστικό γυαλιστερό εξωτερικό χρώμα Aurora Yellow - φόρος τιμής στο φαινόμενο Aurora Borealis (Βόρειο Σέλας) στο οποίο παραπέμπει το πρασινοκίτρινο χρώμα του αυτοκινήτου. Αυτή η έκδοση διαθέτει οροφή και καθρέφτες σε Narvik Gloss black για τη δημιουργία αντίθεσης, με εξωτερικά τελειώματα και απολήξεις για το σύστημα εξαγωγής από σατινέ σφυρήλατο ανθρακόνημα, ζάντες 23 ιντσών σε Forged Black και κεραμικές carbon δαγκάνες φρένων σε απόχρωση Blue Nebula. Και πάλι, στο εσωτερικό, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαμορφώσεις: Δέρμα Navy Windsor με ραφές αντίθεσης Light Cloud, με ασορτί πατάκια ή εσωτερικό Ebony χωρίς δέρμα με ραφές αντίθεσης Nano-Yellow και σατινέ σφυρήλατες επενδύσεις στις πλάτες των καθισμάτων και διακοσμητικά.