Ελλάδα

Το άγνωστο μπλόκο της Αστυνομίας στον Λύτρα λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Το άγνωστο μπλόκο της Αστυνομίας στον Λύτρα λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του
Το περιστατικό συνέβη στην πορεία προς το σπίτι τους, όπου στο πλαίσιο ελέγχου για κατανάλωση αλκοόλ ήρθαν αντιμέτωποι με τις Αρχές.

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, όπου ο Απόστολος Λύτρας κατά παραδοχή του άσκησε βία σε βάρος της 37χρονης συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Το περιστατικό συνέβη μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον 52χρονο ποινικολόγο και στην πορεία προς το σπίτι τους, όπου στο πλαίσιο ελέγχου για κατανάλωση αλκοόλ ήρθαν αντιμέτωποι με τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το συμβάν έγινε το βράδυ του ξυλοδαρμού και λίγη ώρα αφότου είχαν αποχωρήσει από το εστιατόριο στο οποίο δειπνούσαν με φιλική τους παρέα.

Ο Απόστολος Λύτρας στον δρόμο της επιστροφής τους προς το σπίτι στο Γέρακα χρησιμοποίησε την Αττική Οδό και εκεί οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να υποβληθεί σε αλκοτέστ με την σύζυγό του να είναι αιμόφυρτη δίπλα του.

Ο Απόστολος Λύτρας ατάραχος, σύμφωνα με το Mega, άνοιξε την πόρτα και πλησίασε τους αστυνομικούς για να υποβληθεί στο τεστ το οποίο έδειξε ότι είχε καταναλώσει μηδενική ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ότι η σύζυγός του που καθόταν δίπλα του ήταν αιμόφυρτη, κι αυτό γιατί τα τζάμια του πολυτελούς οχήματος είναι φιμέ και τα καθίσματα έχουν αρκετή κλίση προς τα πίσω.

Όσον αφορά την αντίδραση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη, αφού όπως έχει περιγράψει και στις Αρχές την στιγμή εκείνη κατάπινε το αίμα από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχθεί και βρισκόταν σε απόλυτο σοκ.

Θα πρέπει ωστόσο να επεξηγηθεί, όπως τόνισε ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος, ότι στο εν λόγω περιστατικό δεν μπορεί να αποδοθεί ευθύνη στα αστυνομικά όργανα, καθώς την συγκεκριμένη στιγμή δεν συντρέχει κάποιος λόγος για έρευνα μέσα στο όχημα.