Auto - Moto

Βonus ανταλλαγής από τη Citroёn μέχρι τις 31 ιουλίου

Βonus ανταλλαγής από τη Citroёn μέχρι τις 31 ιουλίου
To BONUS ανταλλαγής της Citroёn ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Η Citroën πρωτοπορεί και δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους επωφελούμενοι από μια μοναδική εμπορική ενέργεια - το Bonus Ανταλλαγής.

Το ΒONUS Ανταλλαγής είναι μια πρακτική και ευέλικτη λύση για τους φίλους της γαλλικής μάρκας που επιθυμούν να αντικαταστήσουν το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο με ένα νέο μοντέλο της Citroёn. Αυτό που κάνει στην πράξη, η Citroёn είναι να προσφέρει σημαντική υπεραξία επιπλέον της εμπορικής αξίας κάθε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας, κατάστασης και κυβισμού. Έτσι ο ιδιοκτήτης του μπορεί να αποκτήσει ένα νέο μοντέλο της Citroёn εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το παλιό του αυτοκίνητο.

Το BONUS Ανταλλαγής ισχύει για όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Citroën, περιλαμβανομένων των δημοφιλών SUV της μάρκας, C3 Aircross & C5 Aircross, το best seller της μάρκας Citroen C3 καθώς και AMI που απαντάει στους περιορισμούς της αστικής μετακίνησης.

Τα οφέλη για τον καταναλωτή είναι πολλαπλά, αφού αφενός λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό για το αυτοκίνητο του, που πιθανά δεν θα μπορούσε σε άλλη περίπτωση να το ανταλλάξει, και αφετέρου έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα νέο αυτοκίνητο με σαφώς χαμηλότερα έξοδα (τέλη κυκλοφορία, ασφάλιστρα, κατανάλωση καυσίμου, κ.τ.λ.). Η μάρκα, πιστή στη φροντίδα των καταναλωτών της προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

To BONUS ανταλλαγής της Citroёn ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα μέχρι τις 31 Ιουλίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τo Επίσημο δίκτυο Διανομέων της Citroen πανελλαδικά.