Ελλάδα

Πλατεία Βικτωρίας: Δραματικές σκηνές μετά την παράσυρση παιδιού από ΙΧ (video)

Πλατεία Βικτωρίας: Δραματικές σκηνές μετά την παράσυρση παιδιού από ΙΧ (video)
Βίντεο από τροχαίο στην πλατεία Βικτωρίας – Οδηγός σε σοκ ουρλιάζει αφού τραυμάτισε παιδάκι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα συγκλονιστικό video που καταγράφει τα όσα διαδραματίστηκαν στην πλατεία Βικτωρίας λίγα μόλις λεπτά αφού αυτοκίνητο έχει χτυπήσει και παρασύρει μικρό παιδί μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Η οδηγός του οχήματος αλαφιασμένη και σε κατάσταση σοκ παραμένει στο σημείο εκτός αυτοκινήτου και ουρλιάζει προσπαθώντας να διαχειριστεί το όλο συμβάν. Λίγο αργότερα σπεύδουν οι γονείς του παιδιού που με γρήγορες κινήσεις προσπαθούν να συντονίσουν τη κατάσταση, αρπάζουν το χτυπημένο τους παιδί από το έδαφος, επιβιβάζονται στο αμάξι της οδηγού που το χτύπησε και αναπτύσσουν ταχύτητα για να πάνε το συντομότερο δυνατό στο νοσοκομείο.  Ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου σε έντονο σοκ, ζητά την βοήθεια των περαστικών που της δίνουν μια καρέκλα για να ηρεμήσει. 

Από την στιγμή του συμβάντος, κόσμος μαζεύτηκε στο σημείο ενώ βγήκαν στα μπαλκόνια και περιοίκοι που κατέγραψαν με video τα όσα διαδραματίζονταν. Εξάλλου και το video που μοιραζόμαστε είναι ενα από αυτά τα στιγμιότυπα.

{https://www.tiktok.com/@achaios1/video/7384127627558243617}