Επιχειρήσεις

Η Εθνική Τράπεζα λανσάρισε το WAIZ - Τέλος τα ξεχωριστά e-banking για κάθε τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα λανσάρισε το WAIZ - Τέλος τα ξεχωριστά e-banking για κάθε τράπεζα
Η Εθνική Τράπεζα μπαίνει δυναμικά στην «ανοικτή τραπεζική» βγάζοντας στον αέρα μια εφαρμογή που συγκεντρώνει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς σε μία οθόνη. Η νέα εφαρμογή ονομάζεται WAIZ και είναι ήδη διαθέσιμη για κινητά Android και iOS

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, μία από τις ηγέτιδες τράπεζες στην Ελλάδa, δημιούργησε την εφαρμογή WAIZ, μέσω της οποίας παρέχονται Υπηρεσίες Πληροφοριών Λογαριασμού.

Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις τράπεζες όπου τηρεί λογαριασμό ο χρήστης, ο οποίος δεν χρειάζεται να μπαίνει σε κάθε mobile app χωριστά.

Το WAIZ σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας στους οποίους έχετε πρόσβαση σε απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση (online), μέσω μίας ασφαλούς εφαρμογής και αναλύει τα στοιχεία του λογαριασμού σας προκειμένου να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα χρήματά σας ευκολότερα και αποτελεσματικότερα.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να έχετε μία σαφή εικόνα όλων των λογαριασμών πληρωμών (τρεχούμενων και ταμιευτηρίου) και των καρτών σας (πιστωτικών και προπληρωμένων) που τηρούνται σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες ή σε άλλους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών στην Ελλάδα (ήτοι: στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την Alpha Bank, τη Eurobank, την Τράπεζα Πειραιώς και την Ν26), με τους οποίους διατηρείτε συναλλακτική σχέση (ο/οι «Πάροχός/οί» σας), καθώς και τα στοιχεία όλων των συναλλαγών επί των λογαριασμών αυτών, συγκεντρωμένα όλα σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η εφαρμογή WAIZ κατηγοριοποιεί αυτομάτως όλες τις συναλλαγές σας και σας παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένες αναφορές. Ταυτόχρονα, το WAIZ δίνει τη δυνατότητα ο χρήστης να θέτει στόχους και προκλήσεις και να δημιουργεί προϋπολογισμούς για την παρακολούθηση των εξόδων του. Μπορεί επίσης να λαμβάνει ενημερώσεις για διάφορα γεγονότα (π.χ. χαμηλό υπόλοιπο, διαθέσιμη μηνιαία αναφορά, απρόβλεπτες συναλλαγές, κ.λπ.).