Επιχειρήσεις

ΔΕΗ blue: Aνανεωμένη, κοινή εφαρμογή ηλεκτροκίνησης «PPC blue» σε Ελλάδα και Ρουμανία

ΔΕΗ blue: Aνανεωμένη, κοινή εφαρμογή ηλεκτροκίνησης «PPC blue» σε Ελλάδα και Ρουμανία
Τι προσφέρει η νέα εφαρμογή της ΔΕΗ blue.

Η ΔΕΗ blue ανανεώνει την εφαρμογή της, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης του ομίλου.

Η εφαρμογή ηλεκτροκίνησης- διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android- αλλάζει και μετονομάζεται σε PPC blue, ενώ πλέον είναι κοινή για τους οδηγούς σε Ελλάδα και Ρουμανία. Η φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων γίνεται ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη για τους οδηγούς.

Τι νέο φέρνει η εφαρμογή PPC blue

Η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία φόρτισης στους χρήστες της, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Η επανασχεδιασμένη κεντρική οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται ευχάριστα και ξεκούραστα στην εφαρμογή. Η προσθήκη δημοφιλών φίλτρων αναζήτησης, η βελτιωμένη προβολή σημείων φόρτισης και η ένδειξη της προβλεπόμενης ώρας άφιξης διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία αναζήτησης και εντοπισμού του πλησιέστερου φορτιστή, προσφέροντας και δυνατότητα πλοήγησης μέσω των χαρτών του κινητού.

Επιπλέον, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούν πλέον να ελέγχουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια τις φορτίσεις τους, αξιοποιώντας την προβολή χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με την φόρτιση του οχήματος τους, πριν ή μετά την φόρτιση, καθώς και την ένδειξη της τρέχουσας ταχύτητας φόρτισης σε kWh.

Παράλληλα, η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue διαθέτει τη νέα επιλογή PPC blueDeals, όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε προνόμια όπως προωθητικές ενέργειες, προγράμματα επιβράβευσης (Recharge/Reward) και δωρεάν χρηστικές υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

Μέσα από την υπηρεσία PPC blueTrips, οι οδηγοί μπορούν εύκολα να προγραμματίζουν το επόμενο ταξίδι τους. Η υπηρεσία πλέον διαθέτει και προτεινόμενους προορισμούς βάσει του μεγαλύτερου δικτύου δημοσίων φορτιστών ΔΕΗ blue στην Ελλάδα και του νέου δικτύου PPC blue στη Ρουμανία.