Επιχειρήσεις

Διεθνές συνέδριο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών από τη JTI και την Ιαπωνική Πρεσβεία

Διεθνές συνέδριο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών από τη JTI και την Ιαπωνική Πρεσβεία
Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «2024: Έτος Πολιτισμού & Τουρισμού Ιαπωνίας-Ελλάδας».

H JTI Hellas, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών – Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μια Πράξη Πολιτισμού» την Τρίτη, 14 Μάϊου 2024 στην Αθήνα. Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «2024: Έτος Πολιτισμού & Τουρισμού Ιαπωνίας-Ελλάδας».

Διακεκριμένα μέλη των επιστημονικών κοινοτήτων από την Ελλάδα και την Ιαπωνία θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, καθώς και καλές πρακτικές για την πρόγνωση, την πρόληψη, τον μετριασμό και τη διαχείριση ακραίων φυσικών φαινομένων και των συνεπειών τους, σε δημιουργική συνομιλία με τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

Η JTI Hellas έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι στο συνέδριο θα μιλήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο κ. Mutsuo Iwai, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου JT, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα για την εκδήλωση, καθώς και ο νέος έκτακτος πρέσβης και Πληρεξούσιος της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Koichi Ito.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο ελβετικός κοινωφελής οργανισμός «The JTI Foundation» θα ανακοινώσει μια σημαντική κοινοτική επένδυση για την περιοχή της Ξάνθης, με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα, με στόχο την ενίσχυση της περιφερειακής βιωσιμότητας και ανθεκτικότητας.