Επιχειρήσεις

Η Revoil διαψεύδει σενάρια περί στρατηγικής συμφωνίας με τρίτο μέρος

Η Revoil διαψεύδει σενάρια περί στρατηγικής συμφωνίας με τρίτο μέρος Φωτογραφία: eurokinissi
Η Revoil γνωστοποίησε την πρόθεση της να προβεί στην πώληση έως 208.902 μετοχών, που αντιστοιχούν περίπου στο 1% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου

Σε απάντηση των πρόσφατων δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό τύπο, η Διοίκηση της Revoil διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς περί στρατηγικής συμφωνίας με τρίτο μέρος. 

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, οι πρόσφατες συναλλαγές που αφορούσαν τις μετοχές της δεν αποτελούν μέρος καμίας τέτοιας συμφωνίας.

Η κίνηση αυτή της εταιρείας έχει ως στόχο την αύξηση της διασποράς των μετοχών της, ενώ όλες οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τους όρους της ισχύουσας νομοθεσίας.

Την προηγούμενη Πέμπτη, οι κύριοι μέτοχοι της εταιρείας, Ιωάννης και Γεώργιος Ρούσσος, διέθεσαν συνολικά 721.098 μετοχές, όπως αναφέρθηκε σε χρηματιστηριακή ανακοίνωση.

Στη συνέχεια, η Revoil γνωστοποίησε την πρόθεση της να προβεί στην πώληση έως 208.902 μετοχών, που αντιστοιχούν περίπου στο 1% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου. Οι μετοχές αυτές πέρασαν από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τιμή 1,70 ευρώ, η οποία αποτελεί έκπτωση σε σχέση με την τρέχουσα τιμή του τίτλου αλλά και με το κλείσιμο της Παρασκευής.

# TAGS