Επιχειρήσεις

Κίνηση «ματ» από τον Σκλαβενίτη

Κίνηση «ματ» από τον Σκλαβενίτη
Η Σκλαβενίτης εγκαινιάζει τη μεταφορά της βιομηχανικής παραγωγής έτοιμων γευμάτων στη Μαγούλα Αττικής μέσω νέας εταιρείας.

Η εταιρεία, με έδρα την Τανάγρα Βοιωτίας, φέρει τον διακριτικό τίτλο «ΑΥΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Μ.Α.Ε.» και έχει μετοχικό κεφάλαιο 13,824 εκατ. ευρώ. Ο σκοπός της περιλαμβάνει την παραγωγή, επεξεργασία, μεταποίηση, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία προϊόντων διατροφής, καθώς και την παροχή σχετικών υπηρεσιών προς τρίτους.

Πρόεδρος της εταιρείας είναι η Μαρία Σκλαβενίτου, διευθύνων σύμβουλος ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης, και μέλη η Βασιλική Σκλαβενίτου, ο Επαμεινώνδας Αλεξόπουλος, ο Μιχαήλ Καστρινάκης και η Αθανασία Ντούμα.

Η εταιρεία αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας που ξεκίνησε το 2021 με την Ten Brinke, την ολλανδική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων. Η Ten Brinke κατασκευάζει για τη Σκλαβενίτης ένα βιομηχανικό κτίριο με καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής. Το έργο εκτείνεται σε οικόπεδο 42.000 τ.μ. και περιλαμβάνει δύο μονάδες, με το ισόγειο να καταλαμβάνει 16.800 τ.μ. και τον διώροφο χώρο να είναι 8.400 τ.μ.