Επιχειρήσεις

Τα δάση χρειάζονται την προστασία μας!

Τα δάση χρειάζονται την προστασία μας!
Η Inalan, το Σαββατο 13 Ιουλιου συμμετείχε ενεργά σε μια σημαντική δράση οικολογικής ευαισθητοποίησης στο Άλσος Καισαριανής.

Πιστή στη δέσμευσή της για ένα καλύτερο ψηφιακό και φυσικό περιβάλλον, η Inalan, το Σαββατο 13 Ιουλιου συμμετείχε ενεργά σε μια σημαντική δράση οικολογικής ευαισθητοποίησης στο Άλσος Καισαριανής, με στόχο την προστασία και καθαριότητα του δάσους, καθώς και την ενημέρωση και εκπαίδευση των συμμετεχόντων για τη σημασία της περιβαλλοντικής συνείδησης.

unnamed_23_aa5f9.jpg

Με την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας του GreekEcoProject, οι εργαζόμενοι της Inalan μαζί με τα παιδιά τους ανέλαβαν δράση, καθαρίζοντας μονοπάτια και μαζεύοντας σκουπίδια, μειώνοντας έτσι τις πιθανές εστίες φωτιάς στο δάσος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά για το περιβάλλον και την αναγκαιότητα να το διατηρούμε καθαρό και προστατευμένο.

unnamed_24_fd89e.jpg

Η δράση αυτή ενισχύθηκε από την ουσιαστική συμβολή του GreekEcoProject, ενός περιβαλλοντικού συλλόγου με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Από το 2020, ο GreekEcoProject έχει υλοποιήσει πάνω από 230 δράσεις, περιλαμβάνοντας εκπαιδευτικά προγράμματα, καθαρισμούς, δεντροφυτεύσεις και βιωματικά οικολογικά εργαστήρια. Τα αντικείμενα που συλλέχθηκαν κατά τη δράση, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, θα λάβουν νέα μορφή και θα γίνουν χρηστικά αντικείμενα, ενισχύοντας την ιδέα της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης.

Η Inalan, μέσα από αυτή τη δράση, όχι μόνο αναβαθμίζει το ψηφιακό τοπίο των περιοχών που παρέχει τις υπηρεσίες της, αλλά δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της για το φυσικό περιβάλλον. Η προστασία των δασών αποτελεί προτεραιότητα και η Inalan δεσμεύεται να συνεχίσει να συμβάλλει σε δράσεις που προάγουν την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την αειφορία.

unnamed_25_3ac5a.jpg

Με αυτή την ανακοίνωση, η Inalan επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην περιβαλλοντική προστασία και την προώθηση της οικολογικής συνείδησης, δείχνοντας το δρόμο προς ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον.

# TAGS