Επιχειρήσεις

Software Competitiveness International: Πρωταγωνιστεί εδώ και 14 χρόνια στη διεθνή αγορά Λογισμικού

Software Competitiveness International: Πρωταγωνιστεί εδώ και 14 χρόνια στη διεθνή αγορά Λογισμικού
Η ελληνική εταιρεία με παγκόσμια αναγνώριση, ειδικεύεται σε Υπηρεσίες Έρευνας & Ανάπτυξης Λογισμικού και Εξατομικευμένες Λύσεις Πληροφορικής.

Η Software Competitiveness International, η ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται σε Υπηρεσίες Έρευνας & Ανάπτυξης Λογισμικού και Εξατομικευμένες Λύσεις Πληροφορικής, έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση χάρη στη σταθερή της δέσμευση να παρέχει στους πελάτες της τεχνική αριστεία εναρμονιζόμενη με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Ιδρύθηκε το 2010 και από τότε συνδυάζει την εμπειρία και τις διαδικασίες μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας με την ευελιξία και την προσωπική δέσμευση μιας start-up.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου τεχνολογικά κόσμου, η Softcom εστιάζει στην προσφορά υπηρεσιών λογισμικού για large scale projects, safety-sensitive λογισμικό και εξατομικευμένες λύσεις λογισμικού, βασισμένες στις απαιτήσεις των πελατών της. Η καινοτόμος προσέγγιση των υπηρεσιών και των λύσεων που παρέχονται στους πελάτες της είναι αυτά που έχουν καθιερώσει την εταιρεία στη διεθνή αγορά, με ιδιαίτερη έμφαση στην Κεντρική Ευρώπη.

Οι δραστηριότητες της Software Competitiveness International αφορούν ολόκληρο τον κύκλο ζωής του λογισμικού, από την αποσαφήνιση της ανάγκης και τον καθορισμό της αρχιτεκτονικής μέχρι τη συντήρηση.

Συνοπτικά η εταιρεία παρέχει:

  • Υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης λογισμικού από την αποσαφήνιση των απαιτήσεων, την αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έως τον ποιοτικό έλεγχο, την υποστήριξη και τη συντήρηση του λογισμικού,
  • Καινοτόμα Εξατομικευμένα Προϊόντα και Λύσεις Λογισμικού.

Αμφότερα για ένα μεγάλο εύρος αγορών, με υψηλές απαιτήσεις σε διαδικασίες, ποιότητα και ασφάλεια (όπως: Αυτοκινητοβιομηχανία, Διαστημικά, Διαχείριση Γνώσης, Τηλεπικοινωνίες, Avionics, Industrial Printing, Ψηφιοποίηση).

277673209_354112600067181_267971339697316424_n_16faf.jpg

Ομαδικό πνεύμα με πάθος για την τεχνολογία, ταλέντο, αφοσίωση, δέσμευση και μεράκι

Σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο τεχνολογικά κόσμο, η SoftCom International κινείται πάντα βάσει των αναγκών που επιτάσσει το σήμερα, γι’ αυτό και η ομάδα της αποτελείται από καταρτισμένους, έμπειρους, ταλαντούχους και ενθουσιώδεις μηχανικούς λογισμικού, ενώ το τεχνολογικό της portfolio περιλαμβάνει cutting edge τεχνολογίες στην ανάπτυξη λογισμικού, μεθοδολογίες και εργαλεία, real-time συστήματα, horizontal distributed εφαρμογές, client-server εφαρμογές, web εφαρμογές, mobile εφαρμογές, embedded συστήματα, κ.λπ.

Επιδιώκει πάντα να ενσωματώνει τις εξελίξεις της αγοράς στην στρατηγική της και με ευελιξία, στρίβει το τιμόνι εκεί που δείχνει η πυξίδα της καινοτομίας. Ένα παράδειγμα σε για αυτό είναι και η πρόσφατη ενίσχυση της παρουσίας της στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ο αλληλοσεβασμός, η συνέπεια, η προσωπική και εταιρική εξέλιξη, και το work-life balance είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την κουλτούρα της εταιρείας. Η ομάδα της συνεχώς μεγαλώνει αλλά ο βασικές της αξίες, παραμένουν αναλλοίωτες.

Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι βραβεύσεις και οι πιστοποιήσεις που αποσπά διαρκώς η SoftCom International από καταξιωμένους φορείς, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο πως η εταιρεία αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη με ποιοτική προσέγγιση και μεθοδολογία διεθνών προδιαγραφών στην ανάπτυξη λογισμικού και, ταυτόχρονα, ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον με επίπεδη οργανωτική δομή, όπου οι 150 και πλέον εργαζόμενοί της συνεργάζονται σε συνθήκες κατάλληλες για να αναπτύξουν τις τεχνολογικές γνώσεις τους και μέσα σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον.