Επιχειρήσεις

ProntoPegno: Κλείνει δύο χρόνια δραστηριότητας στην Ελλάδα με σημαντικά αποτελέσματα

ProntoPegno: Κλείνει δύο χρόνια δραστηριότητας στην Ελλάδα με σημαντικά αποτελέσματα
Σχεδόν € 700.000 σε δάνεια από την έναρξη της δραστηριότητας.

Η ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ, εταιρεία του ιταλικού Ομίλου Banca Sistema που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2022 στον κλάδο του ενεχυροδανεισμού, γιορτάζει δύο χρόνια δραστηριότητας στην Αθήνα. Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στην οδό Σόλωνος 75, έχει επιτύχει σημαντικά ορόσημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά ως ένας αξιόπιστος χειριστής ενέχυρων, ικανός να καλύψει τις προσωρινές ανάγκες ρευστότητας με γρήγορο, διαφανή και ασφαλή τρόπο.

Με περισσότερους από 220 πελάτες από το άνοιγμα και πολυάριθμες τηλεφωνικές κλήσεις από ενδιαφερόμενους, το κατάστημα υποδέχεται όλο και περισσότερους νέους πελάτες καθημερινά.

Μέσω εκστρατειών επικοινωνίας και θετικών συστάσεων από «στόμα σε στόμα» από ικανοποιημένους πελάτες, η εταιρεία συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και να διατηρεί υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού.

Σε αυτή τη διετία, η ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ έλαβε περισσότερα από 1.000 ενέχυρα, με αποτέλεσμα να εκταμιευθούν δάνεια συνολικού ύψους σχεδόν 700.000€. Αυτά τα στοιχεία υπογραμμίζουν τη θετική εξέλιξη της εταιρείας και την αυξανόμενη αναγνώριση που έχει επιτύχει, «γεμίζοντας το κενό» που άφησαν πίσω άλλοι ιστορικοί φορείς όταν σταμάτησαν να προσφέρουν υπηρεσίες ενεχυροδανεισμού. Μεταξύ των εμπορευμάτων που έχουν ενεχυριαστεί για άμεσο δάνειο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρυσός και τα κοσμήματα αντιπροσωπεύουν το 75% του συνόλου των αγαθών και ακολουθούν τα επώνυμα ρολόγια με 15% και οι χρυσές λίρες με 10%.

image00019_1_60149.jpg

Η δέσμευση της εταιρείας στην αξιοπιστία και τη διαφάνεια έχει αναγνωριστεί από την PIGNUS, τη Διεθνή Ένωση Ενεχυροδανειστών και Κοινωνικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων, η οποία δέχθηκε την ProntoPegno Greece ως μέλος που εκπροσωπούσε την ελληνική χώρα για ενεχυροδανειστήρια τον Μάρτιο του 2023. Βασισμένη στην αρχική της επιτυχία, η ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ στοχεύει να επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα ανοίγοντας νέα υποκαταστήματα σε πόλεις-κλειδιά.

Ο Νικόλαος Κερμελής, Country Manager Director της ProntoPegno Greece, σχολίασε σχετικά: «Από την έναρξη της δραστηριότητάς μας το 2022, η δυναμική της ProntoPegno έχει αυξηθεί σημαντικά και αυτό αποδεικνύεται από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πετύχαμε το 2024. Χρειάστηκε χρόνος για να οικοδομήσουμε τη φήμη μας και να αποδείξουμε την αξιοπιστία μας απέναντι σε μη φερέγγυους ανταγωνιστές, αλλά είμαστε πλέον περήφανοι για αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις αρχικές μας προσδοκίες και μας καθιέρωσαν σταθερά ως ηγέτη στην ελληνική αγορά ενεχυροδανεισμού. Η ικανότητά μας να παρέχουμε με συνέπεια αξιόπιστες και ασφαλείς χρηματοοικονομικές λύσεις έχει καλλιεργήσει μια πιστή και αυξανόμενη πελατειακή βάση. Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας και παραμένουμε προσηλωμένοι στην ενίσχυση της θετικής εμπειρίας τους καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να καινοτομούμε».

# TAGS