Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 25/6 - Καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 25/6 - Καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ
Από το Σάββατο σταδιακά ο καιρός θα αλλάξει, αρχικά στη δυτική Ελλάδα όπου θα αρχίσουν βροχές και καταιγίδες. Δεν αποκλείεται κατά τόπους τα φαινόμενα να είναι ισχυρά. Την Κυριακή οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα και η ατμόσφαιρα θα δροσίσει. Σταδιακή βελτίωση θα έχουμε από τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αίθριος καιρός με νεφώσεις από το μεσημέρι, τοπικές βροχές στα δυτικά και το βράδυ και στη Χαλκιδική. Πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα με πιθανότητα βροχής το βράδυ. Το θερμόμετρο από 25 έως 34 βαθμούς.

Στην Ήπειρο και στα νησιά του βόρειου Ιονίου βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων. Στο υπόλοιπο Ιόνιο και τη δυτική Στερεά βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Μεταβλητοί μέτριοι άνεμοι στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες και η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Πιθανότητα τοπικών όμβρων στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες καλός καιρός με συννεφιά στα δυτικά τμήματα από το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι στα 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με βόρειους ανέμους στα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς στα ανατολικά.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα βαθμιαία νεφώσεις, με τοπικές βροχές από το απόγευμα και η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική λίγη συννεφιά που από το απόγευμα θα αυξηθεί με πιθανότητα όμβρων στα βόρεια το βράδυ. Άνεμοι βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.