Ελλάδα

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στα Πηγάδια Μεσσηνίας

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στα Πηγάδια Μεσσηνίας Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στα Πηγάδια Μεσσηνίας
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα Πηγάδια Μεσσηνίας. Στην περιοχή επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Η περιοχή είναι δύσβατη και αυτό δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστών. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στον Μεσοπόταμο Πάργας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εστιατόριο και οικία 1ου ορόφου, στη Μηλίνα, του Δήμου Νότιου Πηλίου Μαγνησίας. Στην κατάσβεσή της, για την οποία ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 08:30 την Κυριακή και έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις, στον εξοπλισμό της επιχείρησης καθώς και στην οικία.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθήκες μεταφορικής εταιρείας, επί της οδού Θεσσαλονίκης, στο Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, του Νομού Αττικής. Στην κατάσβεσή της, για την οποία ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική στις 08:30 της Κυριακής και έλαβαν μέρος 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην επιχείρηση.