Life

Υψηλές αφίξεις για τον γάμο Αντετοκούνμπο: Σήμερα το Nigerian Party, μετά το White Party - Τι απαγορεύεται στους καλεσμένους

Υψηλές αφίξεις για τον γάμο Αντετοκούνμπο: Σήμερα το Nigerian Party, μετά το White Party - Τι απαγορεύεται στους καλεσμένους
Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον λαμπερό γάμο. Με παραδοσιακές ενδυμασίες στο σημερινό πάρτι. Το pre wedding party, οι VIP καλεσμένοι και το πρόγραμα μέχρι τον γάμο. Φαντασμαγορικό το πάρτι με πυροτεχνήματα στη Μεσσηνία. Καλεσμένοι από τον Μητσοτάκη έως τον Λεμπρόν.

Οι τριήμεροι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ άρχισαν την Παρασκευή (30/8) με ένα party με συγκεκριμένο dress code στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino.

Οι καλεσμένοι και το ζευγάρι ήταν ντυμένοι στα λευκά και ευχαριστήθηκαν το White Party. Σήμερα είναι το Nigerian Party με παραδοσιακές ενδυμασίες και αύριο, Κυριακή, θα τελεστεί ο γάμος.

Έτσι λοιπόν, οι εκδηλώσεις με ένα pre wedding party στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου όλοι οι καλεσμένοι αλλά και οι μελλόνυμφοι φορούσαν λευκά ρούχα, έχουν ξεκινήσει. Ντυμένοι στα λευκά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του έφθασαν από τον όρμο του Ναβαρίνου στην προκυμαία με ένα σκάφος, με τις εικόνες να είναι ειδυλλιακές.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μεταξύ των καλεσμένων στον «λευκό χορό» χθες ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγο του και τα παιδιά τους ενώ από σήμερα αναμένεται να καταφθάνουν στην Καλαμάτα μεγάλα ονόματα του αθλητισμού όπως ο Λεμπρόν Τζειμς, η Σερένα Γουίλιαμς και πολλοί συναθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μπακς.

Ήδη από χθες έχει φτάσει και ένας από τους καλύτερούς του φίλους, ο Κρις Μίντλετον που είναι μαζί από την πρώτη στιγμή. Περίπου 200 καλεσμένοι του ζευγαριού, αναμένεται να δώσουν το παρών στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της αγαπημένης του Μαράια κυρίως από το εξωτερικό, οι οποίοι καταφθάνουν σταδιακά με λίαρ τζετ και ελικόπτερα.

Ο γάμος θα τελεστεί την Κυριακή και θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση ενώ καλεσμένος είναι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα οι οποία δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών την Κυριακή στην τελετή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ μετά από μια δεκαετία μαζί και τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τέλος, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Ο «Greek Freak» ζήτησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και γι’ αυτό οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά.

NETWORK