Ελλάδα

Δήμος Παύλου Μελά: Ενημέρωση για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Δήμος Παύλου Μελά: Ενημέρωση για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ
Ο Δήμος Παύλου Μελά ενημερώνει όλους τους γονείς που είναι επιτυχόντες στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» και κατέχουν το voucher - «Αξία Τοποθέτησης» και επιθυμούν την εγγραφή των παιδιών τους στους παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Παύλου Μελά», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 110/2016 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου, οφείλουν να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα παρακάτω :

H εγγραφή των παιδιών θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας στους παιδικούς σταθμούς της προτίμησης τους, οι οποίοι θα λειτουργούν από την Πέμπτη 25 Αυγούστου έως και Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες λειτουργίας από 08.00 το πρωί έως και 15.00 το απόγευμα.

Για την εγγραφή των παιδιών τους είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του/της ωφελούμενου/ης με επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και την προσκόμιση του voucher.

Σε περίπτωση όπου το παραπάνω δεν είναι εφικτό, μπορούν να κατατεθούν το voucher και η Αστυνομική Ταυτότητα από αντιπρόσωπο του/της ωφελούμενου/ης με εξουσιοδότησή τους από δημόσιο φορέα (ΚΕΠ, Αστυνομία κ.λ.π.).

Με την κατάθεση του voucher οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου.

Ο μοναδικός αριθμός πρωτοκόλλου που δεσμεύει την θέση εγγραφής του παιδιού δεν θα δίδεται τηλεφωνικά.