Ελλάδα

Θα παραμείνει άστατος ο καιρός και αύριο - Δείτε που θα βρέξει

Θα παραμείνει άστατος ο καιρός και αύριο - Δείτε που θα βρέξει Θα παραμείνει άστατος ο καιρός και αύριο - Δείτε που θα βρέξει
Τοπικές νεφώσεις θα έχουμε το επόμενο τριήμερο κυρίως στα ηπειρωτικά με σποραδικές μπόρες κυρίως στα δυτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι βορείων διευθύνσεων με ένταση 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ως 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες σποραδικές βροχές και στη δυτική Μακεδονία πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 13 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανότητα τοπικής βροχής, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα άστατος καιρός με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ήλιος με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και, κυρίως στα ορεινά, καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 14 έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπική συννεφιά στα βόρεια. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές μπόρες ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 16 έως 30 βαθμούς.

Στην Αττική πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής, βόρειοι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

NETWORK