Ελλάδα

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς
Tρόφιμα σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας μοίρασε για τις άγιες ημέρες που διανύουμε , το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς. Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν 136 πακέτα με διάφορα είδη πρώτης ανάγκης καθώς και από ένα πακέτο μελομακάρονα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Δήμο Αγιάς και εξυπηρετεί 136 οικογένειες τις οποίες υποστηρίζει με προϊόντα βασικής διατροφής, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης.

Τη διανομή έκαναν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο εκφράζει επίσης τις θερμές ευχαριστίες του,στον Συνεταιρισμό Αγροτών Θεσσαλίας ΘΕΣΓΗ για την ευγενική προσφορά 100 κιλών αλεύρι.

Η κοινωική λειτουρός Στυλιανή Γογουροπούλου η οποία παρέστη στην παραλαβή, ευχαρίστησε θερμά τους υπαλλήλους του Συνεταιρισμού και τόνισε πως η χειρονομία τους είναι αξιέπαινη, καθώς σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και στήριξης της τοπικής κοινωνίας.

Οσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Αγιάς στο τηλ. 2494350115 και στα κατά τόπους γραφεία του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αγιάς.

πηγη ερτ