Ελλάδα

Συνελήφθη επιχειρηματίας από το Βόλο για ασέλγεια σε ανήλικη με την οποία έκαναν μαζί διακοπές

Συνελήφθη επιχειρηματίας από το Βόλο για ασέλγεια σε ανήλικη με την οποία έκαναν μαζί διακοπές
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου, η υπόθεση του 60χρονου Βολιώτη, που στις διακοπές του στην Κέρκυρα φέρεται να ασέλγησε σε βάρος ανήλικης κοπέλας

Η καταγγελία έγινε όπως μετέδωσε η εφημερίδα kerkyrasimera.gr από εργαζόμενους ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας στο οποίο διέμενε ο 60χρονος.

Οι εργαζόμενοι άκουσαν παράξενους θορύβους και συνομιλίες, που θεώρησαν ότι έπρεπε να ενημερώσουν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ενήργησαν άμεσα όπου προχώρησαν στη σύλληψη του 60χρονου Βολιώτου, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές από τον Βόλο, στη σύλληψη και της μητέρας της 15χρονης προχώρησαν οι αστυνομικοί του Βόλου, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας Ανηλίκου.

Η μητέρα συνελήφθη στον Βόλο και στη συνέχεια μετήχθη στην Κέρκυρα προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδόφιλος επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την δεκαοκτάχρονη, σήμερα, αδελφή της 15χρονης.

Τα δύο κορίτσια προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια. Αντίστοιχες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας έκανε διάφορα δώρα στη μητέρα της ανήλικης και πως πλήρωνε κάποιες φορές το ενοίκιό της προκειμένου να εξασφαλίζει τη συναίνεσή της και να παίρνει το κορίτσι μαζί του σε πολυήμερα ταξίδια.