Ελλάδα

Θρίλερ με τη δολοφονία 33χρονης στο Β΄νεκροταφείο - Πληρωμένος δολοφόνος ή ληστεία

Θρίλερ με τη δολοφονία 33χρονης στο Β΄νεκροταφείο - Πληρωμένος δολοφόνος ή ληστεία
«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 33χρονης που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο Β Νεκροταφείο Αθηνών.

''Μέρα μεσημέρι να σκοτώσουν το κορίτσι;'' αναρωτήθηκε ο τραγικός πατέρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σημείωσε πως το έγκλημα έγινε απόγευμα, κοντά στις έξι “δίπλα σε βενζινάδικο και κοντά στη λεωφόρο Ηρακλείου”.

Και ξέσπασε:“ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω. Ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία και όχι για έναν επαγγελματία δολοφόνο και πάλι η ευθύνη ανήκει στο κράτος καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες''.

Όπως είπε ωστόσο, δεν γνωρίζει εάν η κόρη του, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και της εργασίας της στο ΣΔΟΕ δεχόταν κάποιες απειλές.

“Αν το γνώριζα δεν θα είχα χάσει το παιδί μου” είπε χαρακτηριστικά.

Η νεαρή κοπέλα πήγαινε καθημερινά τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:00 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι. Αρχικά την τραυμάτισε, η κοπέλα σύρθηκε για λίγα μέτρα κι εκείνος την πλησίασε και της κατάφερε την έκτη και μοιραία μαχαιριά, στην πλάτη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της. Στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ενώ δεν υπήρξε κανένας αυτόπτης μάρτυρας.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται ενώ η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.