Ελλάδα

Δολοφονία 32χρονης υπαλλήλου του ΣΔΟΕ: Στην διάθεση της ΕΛ.ΑΣ όλες οι πληροφορίες λέει ο Πιτσιλής

Δολοφονία 32χρονης υπαλλήλου του ΣΔΟΕ: Στην διάθεση της ΕΛ.ΑΣ όλες οι πληροφορίες λέει ο Πιτσιλής
Συγκλονισμένος δηλώνει ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, για την δολοφονία της Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών και διαβεβαιώνει ότι θα παρασχεθούν στην ΕΛ.ΑΣ όλα τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, δήλώσε «Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος.

«Βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφου μας». καταλήγει ο κ. Πιτσιλής στην δήλωση του.

«Πληρωμένος δολοφόνος σκότωσε το παιδί μου», είπε ο πατέρας της δολοφονημένης Θεοδώρας και κάλεσε το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει ποιες υποθέσεις διαχειριζόταν το παιδί του.

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι η κόρη του του είχε αποκαλύψει πως ήταν επιφορτισμένη με τη λίστα Λαγκάρντ και άλλες 4-5 λίστες. Το θύμα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε θανατηφόρα χτυπήματα στο σώμα της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο δολοφόνος άρχισε να χτυπά την άτυχη γυναίκα με μαχαίρι σε απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Η 32χρονη παρά τα χτυπήματα έτρεξε να σωθεί και κινήθηκε προς τον χώρο του νεκροταφείου.

Ωστόσο ο δολοφόνος φαίνεται ότι την πρόλαβε και την σκότωσε ενώ δεν αποκλείεται να την έσυρε βαριά τραυματισμένη.