Ελλάδα

Ο Σώρρας «ξαναχτύπησε»: Μένω ανάμεσα στο Προεδρικό Μέγαρο και του Μαξίμου

Ο Σώρρας «ξαναχτύπησε»: Μένω ανάμεσα στο Προεδρικό Μέγαρο και του Μαξίμου
«Ξαναχτύπησε» με ένα ακόμη ηχητικό μήνυμα ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, κατά τη διάρκεια του οποίου εξαπολύει τα πυρά του κατά πρώην συνεργατών του και ειρωνεύεται τις αστυνομικές αρχές που δεν τον έχουν συλλάβει ακόμα.

«Μένω ανάμεσα στο Προεδρικό Μέγαρο και του Μαξίμου. Εκεί που οι μπάτσοι δεν ψάχνουν και είμαι μια χαρά. Πηγαίνω κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα βόλτα στο βασιλικό κήπο και χαιρετάω τους αστυνομικούς. Μου λένε και “‘καλημέρα’», αναφέρει.

«Έχω αλλάξει και λίγο την όψη μου, όχι με πλαστική χειρουργική. Για αυτό και με χαιρετάνε οι άνθρωποι. Για αυτό όμως δεν ανεβάζω και βίντεο. Αν βγάλω κάτι θα είμαι πρωτοσέλιδο στα κανάλια και τις εφημερίδες».

Σε άλλο σημείο του μηνύματός του, αναφέρει τον λόγο για τον οποίο μιλάει χαμηλόφωνα στις ηχητικές παρεμβάσεις του: «Προφανώς και τα μηνύματα δεν είναι ψεύτικα. Μιλάω σιγά γιατί η φωνή μου έχει ένα χαρακτηριστικό μέταλλο».

Παράλληλα, επιτίθεται κατά των ηγετικών στελεχών της «Ελλήνων Συνέλευσις», χαρακτηρίζοντάς τα ως «προδότες» και «ανίκανους», ενώ δηλώνει πως είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ: