Ελλάδα

Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του αγνοούμενου φοιτητή στην Κάλυμνο

Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του αγνοούμενου φοιτητή στην Κάλυμνο
Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου. Πληροφορίες θέλουν να έχει δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι, που πιθανόν ήταν θανατηφόρα.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δολοφονία.

Η σορός φοιτητή βρέθηκε σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία. Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του Νίκου θα παραμείνει στο χώρο που εντοπίσθηκε, φυλασσόμενη εν αναμονή του Ιατροδικαστή βρίσκεται στο νησί από το πρωί.

Στο χάρτη παρακάτω φαίνεται η θέση στην οποία βρέθηκε το σώμα, παρά το γεγονός πως τα παπούτσια του είχε εντοπιστεί πριν μέρες πολλά χιλιόμετρα μακριά.

kalimnosnews.jpg

Η «Γραμμή Ζωής Silver Alert» επιβεβαίωσε μέσω της σελίδας της στο facebook τη θλιβερή είδηση για τον άτυχο 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου.

KalymnosExafanisivzxvxz.jpg

Χαρακτηριστικά αναφέρει: Δυστυχώς ο Νικόλας βρέθηκε νεκρός... από τις πρώτες ενδείξεις μάλλον πρόκειται για δολοφονία.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ενδεχομένως έχει πυροβοληθεί, ωστόσο για να είναι σίγουροι αναμένουν στο νησί ιατροδικαστή από την Ρόδο που θα μεταβεί για αυτοψία, η οποία θα γίνει πιθανόν το πρωί για να βλέπει καλύτερα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί η σορός στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα γίνουν η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Πρόσθετα, ακριβώς για την καλύτερη διερεύνηση της υπόθεσης, μεταβαίνει εσπευσμένα στην Κάλυμνο και κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που θα παράσχουν βοήθεια και την τεχνογνωσία τους στους συναδέλφους τους, για την συντομότερη το δυνατό εξιχνίαση της υπόθεσης.