Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής θα μοιράσουν τα 4.600.000 ευρω

ΤΖΟΚΕΡ: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής θα μοιράσουν τα 4.600.000 ευρω
Μετά το όγδοο συνεχόμενο τζακ ποτ της Πέμπτης το τυχερό παιχνίδι, ΤΖΟΚΕΡ, θα μοιράσει στην ερχόμενη κλήρωση της Κυριακής (3/6) το ποσό των 4.600.000 ευρώ στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη, καθώς δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής στην πρώτη μεγάλη κατηγορία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επόμενες κλήρώσεις

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 8, 11, 14, 15, 39 και Τζόκερ ο αριθμός 2.

Έτσι το ΤΖΟΚΕΡ, θα μοιράσει στην ερχόμενη κλήρωση της Κυριακής (3/6) το ποσό των 4.600.000 ευρώ στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Πώς παίζονται τα Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης στο ΤΖΟΚΕΡ; Εξασφαλίζουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας;

Τα Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από πέντε αριθμούς στο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από έναν αριθμό ΤΖΟΚΕΡ στο πεδίο των 20 αριθμών.

Με τη χρήση συστημάτων πλήρους ανάπτυξης, πολλαπλασιάζεται ο αριθμός των στηλών με τις οποίες συμμετέχει ένας παίκτης σε μια κλήρωση, άρα και οι πιθανότητες επιτυχίας σε μια από τις κατηγορίες κερδών του παιχνιδιού.

Επιπλέον, σε περίπτωση επιτυχίας σε μια κατηγορία, μπορούν να προκύψουν πολλαπλές επιτυχίες/κέρδη και στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Για να μάθετε περισσότερα σε σχέση με την ανάπτυξη στηλών στα Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον αναλυτικό πίνακα:

tzoker23432