Ελλάδα

Ενημερωτική Δράση για την υλοποίηση του έργου InnovaSUMP

Ενημερωτική Δράση για την υλοποίηση του έργου InnovaSUMP
Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ενημερωτική Δράση για την υλοποίηση του έργου InnovaSUMP

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ως εταίρος του έργου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας InnovaSUMP, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων από το πρόγραμμα δράσεων δημοσιότητας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση στην πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 19:00.

Στόχος της δράσης η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τους στόχους του έργου στην επίτευξη αστικών μεταφορών με χαμηλές εκπομπές άνθρακα, μέσω της αναβάθμισης της μεθοδολογίας εκπόνησης Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας καθώς και η κοινοποίηση των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων από την υλοποίηση του έργου στους πολίτες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Υπενθυμίζεται πως η υλοποίηση του έργου InnovaSUMP εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Διαπεριφερειακής Συνεργασίας INTERREG Europe της Ε.Ε. με συνολικό προϋπολογισμό 1.698.000 €. Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξασφάλισε την ένταξη και χρηματοδότησή του στο έργο με το ποσό των 185.000,00€, συμμετέχοντας σε εταιρικό σχήμα αποτελούμενου από άλλους επτά ευρωπαϊκούς δήμους και του ΑΠΘ, που είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος του έργου.