Ελλάδα

Τζόκερ: Τζακ ποτ και πάλι, πόσα μοιράζει στην κλήρωση της Κυριακής (08/07)

Τζόκερ: Τζακ ποτ και πάλι, πόσα μοιράζει στην κλήρωση της Κυριακής (08/07)
Τζόκερ: Το τρίτο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε χθες (05/07) βράδυ, «στέλνει» στα ύψη το ποσό που θα μοιράσει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στην επόμενη κλήρωση.

Περισσότερα από 1.500.000 ευρώ θα μοιράσει το Τζόκερ στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας, στην κλήρωση της ερχόμενης Κυριακής (08/07)!

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η χθεσινοβραδινή κληρωτίδα ήταν οι: 10, 12, 17, 25, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν στη δεύτερη κατηγορία 4 επιτυχημένα δελτία που κερδίζουν από 14.696,94 ευρώ το κάθε ένα!

ΤΖΟΚΕΡ

Τα Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από πέντε αριθμούς στο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από έναν αριθμό ΤΖΟΚΕΡ στο πεδίο των 20 αριθμών.

Με τη χρήση συστημάτων πλήρους ανάπτυξης, πολλαπλασιάζεται ο αριθμός των στηλών με τις οποίες συμμετέχει ένας παίκτης σε μια κλήρωση, άρα και οι πιθανότητες επιτυχίας σε μια από τις κατηγορίες κερδών του παιχνιδιού.

Επιπλέον, σε περίπτωση επιτυχίας σε μια κατηγορία, μπορούν να προκύψουν πολλαπλές επιτυχίες/κέρδη και στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Για να μάθετε περισσότερα σε σχέση με την ανάπτυξη στηλών στα Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον αναλυτικό πίνακα:

ΤΖΟΚΕΡ