Ελλάδα

Άγρια δολοφονία στην Καβάλα: Ο εγγονός ομολόγησε ότι σκότωσε τον παππού και τη γιαγιά του

Photo: kavalanews Photo: kavalanews
Ο 24χρονος εγγονός που στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, παραδέχθηκε τη διπλή δολοφονία στους αστυνομικούς.

Με την ομολογία του εγγονού πως αυτός σκότωσε με μαχαίρι την κατάκοιτη γιαγιά του και τον παππού του, ολοκληρώθηκε η ανάκριση του 24χρονου για την διπλή δολοφονία στην συνοικία του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα. Ο νεαρός μάλιστα είχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική επειδή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Ο νεαρός τα τελευταία, ζούσε μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του καθώς έχει χάσει τη μητέρα του και ο πατέρας του αγνοείται. Ο παππούς του ήταν συνταξιούχος εκτελωνιστής 85 χρονών με τον οποίο έχει και το ίδιο όνομα. Η γιαγιά του ήταν μια 80χρονη γυναίκα, η οποία ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο ίδιο κτίριο κατοικούν και άλλοι συγγενείς τους που τελικά βρήκαν τα πτώματα χωρίς ωστόσο να έχει ακούσει κάποιος θόρυβο. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο, ο οποίος φερόταν ανήσυχα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε την διπλή δολοφονία.

Στην ομολογία του ο νεαρός δεν εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να κατακρεουργήσει τους παππούδες του, ούτε το πότε ακριβώς το έκανε. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.