Ελλάδα

Νεκρός ο γιος του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά - Έπεσε από τον τρίτο όροφο μεζονέτας στην Πεντέλη

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νεκρός εντοπίστηκε ο 38χρονος γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής. Το φρικτό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην περιοχή της Πεντέλης.

Ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην περιοχή της Πεντέλης.

Ο θάνατός του προκλήθηκε από πτώση, από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της οικίας όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσαν μέσω twitter ο Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που έσπευσαν να δηλώσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά.

{https://twitter.com/Vkikilias/status/1038037128444366848}

{https://twitter.com/Odysseas_/status/1038046222517526528}

Συλλυπητήρια του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γ. Δημαρά:

«Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του γιου του Γ. Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του»

 «Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη» τονίζει ο πρωθυπουργός σε γραπτή του ανακοίνωση.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταλήγει τονίζοντας «από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους».

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε:

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».