Ελλάδα

Μαφιόζικη δολοφονία στο Ψυχικό: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του φαρμακοποιού

photo: ΑΠΕ photo: ΑΠΕ
Ένας είναι ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, 57χρονο φαρμακοποιό, την ώρα που ο τελευταίος βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα, στο Νέο Ψυχικό.

Ο άγνωστος δράστης, που είχε στήσει ενέδρα στο θύμα, πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι έφυγε τρέχοντας από το σημείο και άλλες ότι επιβιβάστηκε σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος φαρμακοποιός, ο οποίος βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό του, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μόλις το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητό του και κάθισε στη θέση του οδηγού, τον πλησίασαν και άρχισαν να τον πυροβολούν.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός τα πρώτα λεπτά, καθώς από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου προέκυπτε ότι το όνομα του ιδιοκτήτη είναι Φλώρος, ανεβάζοντας έτσι τον βαθμό του συναγερμού στο ενδεχόμενο να πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του Αριστείδη Φλώρου.

ΔΟΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Λίγα λεπτά αργότερα η σύζυγος του θύματος ενημέρωσε τις Αρχές ότι δεν υπάρχει κάποια διασύνδεση και ότι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υποθέσει ποιος ή ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τους πυροβολισμούς στον σύζυγό της και ποια μπορεί να είναι τα κίνητρά τους.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.