Ελλάδα

Τα dikaiologitika.gr κληρώνουν καθημερινά 3 δωρεάν βιβλία από το 23ο Παζάρι Βιβλίου

Τα dikaiologitika.gr κληρώνουν καθημερινά 3 δωρεάν βιβλία από το 23ο Παζάρι Βιβλίου
Τρία βιβλία γνωστών συγγραφέων κληρώνουν καθημερινα τα dikaiologitika.gr και στηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας το 23ο Παζάρι βιβλίου που πραγματοποιείται στην Πλατεία Κοτζιά έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Πιστοί στο καθιερωμένο και γνωστό στους Αθηναίους θεσμό, οι σύνδεσμοι των εκδοτών ΣΕΚΒ, ΕΝΕΛΒΙ και ΣΕΒΑ έχουν ανοίξει και πάλι τις πύλες της γνώσης με το 23ο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά.

Τα dikaiologitika.gr, χορηγός επικοινωνίας του παζαριού κληρώνουν κάθε μέρα 3 γνωστούς τίτλους στην προσπάθειά τους να στηρίξουν και να επικοινωνήσουν τον θεσμό αλλά και να διαδώσουν το μήνυμα ότι το βιβλίο παραμένει η δύναμη γνώσης και ψυχαγωγίας για όλους.

Για σήμερα 07/2 η κλήρωση περιλαμβάνει τα εξής: 

- ΤΗ ΕΥΔΟΞΙΑ, Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΛΔΑΤΟΥ

Η ΦΟΝΙΣΣΑ του ΑΛ. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

Η ΧΙΜΑΙΡΑ του ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝΟ ΒΑΣΑΛΙ

 vivlio1

Κάθε μέρα ένας τυχερός θα κερδίζει τα βιβλία τα οποία και θα παραλαμβάνει από το χώρο του παζαριού, κάνοντας SHARE το σχετικό post από την σελίδα του dikaiologitika.gr στο Facebook.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η παραλαβή των βιβλίων θα γίνεται αποκλειστικά από τον χώρο του παζαριού την μεθεπόμενη μέρα από αυτήν της κλήρωσης από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Στηρίξτε κι εσείς τον θεσμό μέσα από την σελίδα του παζαριού και το μήνυμα του προέδρου του ΣΕΚΒ Γρηγόρη Πλαστάρα https://www.facebook.com/events/1982004638771036

Το 23 ο Παζάρι βιβλίου προσφέρει πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων με τιμές που αρχίζουν από 1 ευρώ και βέβαια τιμές που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τιμής καθώς και άλλες εκδηλώσεις που μπορείται να δείτε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Κάντε share όχι μόνο για την κλήρωση αλλά κυρίως για την στήριξη του θεσμού του βιβλίου που είναι όπλο γνώσης και ψυχαγωγίας σε κάθε ηλικία.

vivlio2

Το 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πλατεία Κοτζιά (Δημαρχείο Αθήνας) από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.) και τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Το φετινό Παζάρι Βιβλίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της διοργάνωσης: Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων. Από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και για είκοσι τέσσερις ημέρες, έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κοτζιά το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα: «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ» Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι τρία έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!

Στο 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

vivlio3

Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες. Καλούμε όλους τους αναγνώστες να μας επισκεφθούν και να επωφεληθούν, αγοράζοντας αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη!

Το 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), θα λειτουργεί καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, από 18 Ιανουαρίου έως και 10 Φεβρουαρίου 2019.