Ελλάδα

Καβάλα: Παρήγγειλε κινητό μέσω διαδικτύου και δεν το έλαβε ποτέ

Καβάλα: Παρήγγειλε κινητό μέσω διαδικτύου και δεν το έλαβε ποτέ
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος 26χρονης.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα η 26χρονη ενδιαφέρθηκε για μια αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 25χρονος, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την επικοινωνία τους, ο 25χρονος την έπεισε να καταθέσει την 16η Οκτωβρίου 2018 σε τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ως προκαταβολή, προκειμένου να της αποστείλει το κινητό.

Το πρωί της 18ης Οκτωβρίου, η 26χρονη παρέλαβε το δέμα διαπιστώνοντας ωστόσο δεν περιείχε το συμφωνηθέν προϊόν. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 25χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη. Ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.

Πηγή: Thestival.gr