Ελλάδα

Κάθε Δευτέρα στις 18:00 o Χάρης Δαμάσκος μιλά με τους πολίτες στο εκλογικό του κέντρο

Κάθε Δευτέρα στις 18:00 o Χάρης Δαμάσκος μιλά με τους πολίτες στο εκλογικό του κέντρο
Κάθε Δευτέρα από τις 18:00 έως τις 21:00 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Χάρης Δαμάσκος, περιμένει τους πολίτες της περιοχής στο εκλογικό κέντρο της παράταξής του για να τον γνωρίσουν προσωπικά.

«Σας περιμένω στο εκλογικό κέντρο της παράταξής μας, Φιλαδέλφειας 4 στον πεζόδρομο, να γνωριστούμε προσωπικά, να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν εσάς και τον Δήμο μας» ήταν του μήνυμα του υποψηφίου.

O Χάρης Σπ. Δαμάσκος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1970. Τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων . Το 1988 εισήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών όπου διετέλεσε και πρόεδρος του τμήματος του.

Στα είκοσι δυο χρόνια της επαγγελματικής του εμπειρίας, μαζί με μια ισχυρή ομάδα συνεργατών, έχει αναλάβει την μελέτη την επίβλεψη και την κατασκευή εκατοντάδων μικρών και μεγάλων ιδιωτικών κτιρίων σε όλη την Αττική. Το 2006 ιδρύει την εταιρεία μελετών και κατασκευών με τον διακριτικό τίτλο ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ.

Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητα ο κ. Δαμάσκος ακολουθεί και μία αξιοπρόσεκτη πολύ επιτυχημένη πορεία στην αυτοδιοίκηση. Επί οκτώ χρόνια δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών πέρασε από όλες τις σημαντικές διοικητικές θέσεις του Δήμου. Διατέλεσε Πρόεδρος της Τεχνικής επιχείρησης έργων, Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ανάπτυξης και πολιτισμού, Πρόεδρος της επιτροπής χωροταξίας και περιβάλλοντος. Στις εκλογές του 2002 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και από το 2005 έως το 2011 κατείχε τη θέση του Αντινομάρχη Πολεοδομίας Χωροταξίας και Περιβάλλοντος στην Ανατολική Αττική. Στις εκλογές του 2010 και του 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχέδιου Αθήνας και σήμερα είναι μέλος του συμβουλίου Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τον Ιανουάριο του 2013 εκλέχτηκε στην θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβούλιου Αττικής (της πιο μεγάλης περιφέρειας της χώρας), θέση την όποια κατέχει έως σήμερα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου η επιχείρηση στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της στις Αχαρνές επί της οδού Φιλαδελφείας στον αριθμό 4 στον 1ο όροφο, ενώ διατηρεί γραφεία της εταιρείας του στην Κηφισιά στην οδό Μιλτιαδου στον αριθμό 1.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr.