Ελλάδα

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά: Κηδεία στην Ιερουσαλήμ, επιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά: Κηδεία στην Ιερουσαλήμ, επιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη Φωτογραφία: karfitsa.gr
Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η σύντροφος του νεαρού που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 26χρονος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι, σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στον 26χρονο Ιωνά Καρούση, που δολοφονήθηκε στο Τελ Αβίβ την περασμένη Τρίτη, κατά τη διάρκεια τρομοκρατικού χτυπήματος.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Ιωνά στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο στην Πύλη του Προφήτη Δαβίδ ή Πύλη Σιών, στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ ενώ στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη έφτασαν από νωρίς μέλη της οικογένειας και όσοι αγαπούσαν τον 26χρονο, καθώς στις 12.30 τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η σύντροφος του νεαρού που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 26χρονος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

iona_2_8fb30.jpg

iona_3_cfb57.jpg

iona_10_c338b.jpg

iona_1_d635c.jpg

iona_4_db928.jpg

iona_5_3a565.jpg

iona_6_7670e.jpg

iona_7_cb7be.jpg

iona_8_a9be5.jpg

iona_9_852d7.jpg

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει. Νομίζω ότι θα ξυπνήσουμε το πρωί και θα πάμε να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε πάντα. Ήταν ένα παιδί καλλιεργημένο. Δυστυχώς έφυγε την ώρα που τελείωνε το πτυχίο του και θα έπιανε δουλειά για να κάνει την καριέρα του σαν αρχιτέκτονας. Έφυγε δυστυχώς όταν είχε πάει για μια εργασία για τη σχολή του. Πήγε να καταγράψει ένα χώρο και δυστυχώς τον γαζώσανε με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Είναι πολύ άδικο αυτό που έχει γίνει, δεν μπορώ να το χωνέψω», ανέφερε ο θείος του 26χρονου.