Ελλάδα

Γ. Λάμπρου: «Ο Χρήστος Παππούς έχει επιτελέσει μεγάλο έργο την περασμένη πενταετία»

Γ. Λάμπρου: «Ο Χρήστος Παππούς έχει επιτελέσει μεγάλο έργο την περασμένη πενταετία»
Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Λάμπρου με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Η Γεωργία Λάμπρου είναι λογίστρια- φοροτεχνικός και μένει μόνιμα, από παιδί, στα Άνω Λιόσια. Είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Πέτρο Παπαδάκη κι έχουν μια κόρη 10 ετών, την Ευριδίκη.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της η Γεωργία Λάμπρου τόνισε ότι εμπιστεύεται το Χρήστο Παππού. “Έχει επιτελέσει μεγάλο έργο την περασμένη πενταετία και θέλω να συνεχιστεί, ώστε εμείς και τα παιδιά μας να ζούμε σε ένα τόπο που να μας αξίζει”, πρόσθεσε.
Καλωσορίζοντας τη Γεωργία Λάμπρου, ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι όλοι στην παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο γιατί είναι ανηψιά του αείμνηστου Ευριπίδη Παππά. “Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη γιατί τον χάσαμε πρόωρα και απροσδόκητα. Έχουμε, όμως, μαζί μας τη Γεωργία που γνωρίζει ότι την περιβάλλουμε, με αγάπη και εκτίμηση. Είναι πολύ συγκινητικό που θα δώσει τη μάχη στο πλευρό μας γιατί αποτελεί διάδοχο του Ευριπίδη, ο οποίος ήταν πρωτεργάτης στους αγώνες μας” πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr