Ελλάδα

Δείτε αναλυτικά πόσα χρήματα μπαίνουν στις τσέπες των υποψηφίων για τις εκλογές 2019

photo: pexels photo: pexels
Αναλυτικά μπορούν να βλέπουν όσοι πολίτες το επιθυμούν τα έσοδα των συνδυασμών και των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στη διεύθυνση του υπουργείου Εσωτερικών.

Η πρόσβαση στη σελίδα που βρίσκονται δημοσιοποιημένα τα δεδομένα των συνδυασμών και των υποψηφίων είναι πολύ εύκολη κάνοντας «κλικ» στο http://ekloges.ypes.gr/ στην επιλογή «Διαφάνεια». Τα έσοδα των συνδυασμών εμφανίζονται συγκεντρωτικά ανά ημερομηνία και ανά τραπεζικό ίδρυμα.

Αντίστοιχα, οι παροχές σε είδος, οι οποίες αποτιμώνται σε χρήματα, εμφανίζονται στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Τα διπλότυπα, θεωρημένα από τη ΔΟΥ, εισιτήρια εισόδου εμφανίζονται επίσης συγκεντρωτικά ανά εκδήλωση, με την περιγραφή που έχει δοθεί από τους χρήστες της εφαρμογής.

Τα έξοδα των συνδυασμών εμφανίζονται όπως ακριβώς αυτά έχουν καταχωριστεί από τους συνδυασμούς.

Οι λίστες των υποψηφίων των συνδυασμών, συμπεριλαμβανομένων και των επικεφαλής, εμφανίζονται αναλυτικά ανά εκλογική περιφέρεια ή δήμο, εφόσον έχουν εισαχθεί και οι αντίστοιχοι υποψήφιοι. Από τα στοιχεία των υποψηφίων εμφανίζονται αναλυτικά το ονοματεπώνυμο τους, το πατρώνυμο και η εκλογική περιφέρεια που είναι υποψήφιοι. Ο πολίτης δύναται να έχει πρόσβαση στο σύνολο των υποψηφίων αναλυτικά μόνο για έναν συγκεκριμένο Δήμο ή μία Περιφέρεια.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Διαβάστε ακόμα: Πατούλης: Τα ψεκασμένα σενάρια της Ρένας Δούρου για το ταξίδι στην Κίνα και τα fake news (έγγραφα)

Εκλογές 2019: Πώς μπορούν να αναγράφονται τα ονόματα των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια

Μέχρι πόσα χρήματα μπορούν να ξοδέψουν οι υποψήφιοι στις εκλογές