Ελλάδα

Θρίλερ στην Κύπρο με τον serial killer «Ορέστη» - Εντοπίστηκε τρίτο τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη

Θρίλερ στην Κύπρο με τον serial killer «Ορέστη» - Εντοπίστηκε τρίτο τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη
Μάχη με τον χρόνο αλλά και με τις αντίξοες συνθήκες της Κόκκινης Λίμνης δίδουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της ιδιωτικής εταιρείας Brasal, προκειμένου να εντοπίσουν την τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας βρίσκεται η άτυχη Μαρικάρ.

Στην Κόκκινη Λίμνη υπενθυμίζεται ότι είχαν εντοπιστεί την Κυριακή του Πάσχα και οκτώ μέρες μετά, η σορός της Elena Natalia Bunea και της Livia Bunea. Άκαρπες εξάλλου είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για εντοπισμό της κόρης της Mary Rose, Siera στη λίμνη του Μεμή στον Ξυλιάτο.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης μέρα κατά την οποία συμπληρώνεται ένας μήνας από την αποκάλυψη της φρίκης, ο δύτης που επιχειρεί στην Κόκκινη Λίμνη εντόπισε ένα τσιμεντομπλόκ δεμένο με σκοινί. Οι ελπίδες ίσως και να αναπτερώνονται, για τον εντοπισμό της Μαρικάρ, αφού εδώ και μέρες παρουσιάζεται στασιμότητα ως προς τον εντοπισμό οποιουδήποτε αντικειμένου.

Άλλες οκτώ μέρες στο κελί εξάλλου, θα παραμείνει ο 35χρονος καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνος αφού τη Δευτέρα 13 Μαίου, ανανεώθηκε το 8μερο διάταγμα προσωποκράτησής του.

Απαντήσεις εξάλλου στις επικρίσεις, αλλά και στις «προτάσεις» για την πορεία των ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη και στη Λίμνη Μεμή στο Ξυλιάτο, δίδουν οι αρμόδιοι τα τελευταία 24ωρα. «Πρόταση» η οποία πλανάται εδώ και μέρες στο προσκήνιο είναι αυτή της αποστράγγισης της λίμνης στο Μιτσερό, εκεί όπου για 20 και πλέον μέρες οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, αλλά και οι άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services επιχειρούν νυχθημερόν προκειμένου να εντοπίσουν την τρίτη σορό, που πέταξε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος.

Πηγή: sigmalive.gr