Ελλάδα

Στιγμές τρόμου για 5χρονο κοριτσάκι - Έπεσε από τον 11ο όροφο ενώ υπνοβατούσε (pic+vid)

Στιγμές τρόμου για 5χρονο κοριτσάκι - Έπεσε από τον 11ο όροφο ενώ υπνοβατούσε (pic+vid)
Από σίγουρο θάνατο γλίτωσε ένα 5χρονο κοριτσάκι που ενώ υπνοβατούσε έπεσε από τον 11ο όροφο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη.

Πιο αναλυτικά, το κορίτσι έμενε με τον πατέρα της σε δωμάτιο του ξενοδοχείου στον 12ο όροφο, όταν ξαφνικά βγήκε από το δωμάτιό τους, κατέβηκε στον 11ο και άρχισε να τριγυρνά μόνη της.

Οι στιγμές τρόμου που διαδραματίστηκαν στο ξενοδοχείο καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας. Ο 43χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού, είχε πάρει την κόρη του στο reunion πάρτι που είχε διοργανώσει το Λύκειο του στην πόλη Πατάγια της Ταϊλάνδης, όπου και αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν.

Κατά τη διάρκεια της υπνοβασίας της το κορίτσι βγήκε από το δωμάτιο, η πόρτα της πίσω έκλεισε και έτσι δεν μπόρεσε να ξαναμπεί. Στη συνέχεια, προσπάθησε να μπει σε άλλα δωμάτια, τα οποία ήταν επίσης κλειδωμένα, και τότε κατέβηκε στον 11ο όροφο.

Οι κάμερες μάλιστα κατέγραψαν το μικρό κορίτσι το οποίο προσπάθησε να μπει σε ένα δωμάτιο αλλά δεν τα κατάφερε γιατί η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το μπαλκόνι, στο οποίο σκαρφάλωσε, προσπαθώντας να κατέβει κάτω. Τα χέρια της 5χρονης όμως γλιστράνε και πέφτει στο έδαφος από ύψος 30 μέτρων περίπου.

koritsi tailandi1

Αμέσως, στο σημείο που έπεσε έτρεξε το προσωπικό του ξενοδοχείου, το οποίο άκουσε τον δυνατό κρότο, και τη βρήκε αναίσθητη. Το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ το προσωπικό ξύπνησε και ενημέρωσε τον πατέρα, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο πλευρό της κόρης του.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο, καθώς έσπασε ένα πόδι κι ένα χέρι. Ο μπαμπάς της 5χρονης, δήλωσε πως δεν γνώριζε για τη συμπεριφορά της κόρης του, και πίστευε ότι απλά υπνοβατούσε. «Πιστεύω ότι δεν ήξερε ότι έφυγε από το δωμάτιο, μέχρι τη στιγμή που ξύπνησε και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να επιστρέψει σε εμένα», ανέφερε.