Ελλάδα

Eurovision 2019: Ταμτα και Φουρέιρα - Οι δύο αισθησιακές εμφανίσεις του τελικού (pics)

Eurovision 2019: Ταμτα και Φουρέιρα - Οι δύο αισθησιακές εμφανίσεις του τελικού (pics)
Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην αποψινό μεγάλο τελικό της Eurovision 2019, στο Τελ Αβίβ. Αίσθηση βέβαια έχει προκαλέσει και η Τάμτα με την αισθησιακή της εμφάνιση, στον α' ημιτελικό.

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον αποψινό τελικό σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends». Θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Η Conchita Wurst θα τραγουδήσει το «Heroes», ο Måns Zelmerlöw το «Fuego» και ο Verka Serduchka το «Toy». Στο τέλος οι τέσσερις καλλιτέχνες, μαζί με τον Gali Atari, θα τραγουδήσουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision του 1979. 

ελενη 

Να θυμίσουμε ότι και η εμφάνιση της Τάμτα είναι εξίσου τολμηρή, κάτι που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον βρετανικό Τύπο. 

Αφορμή στάθηκε το κορμάκι σε χρώμα του δέρματος που φορούσε η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο. Αυτό φαίνεται δεν άρεσε στους Βρετανούς οι οποίοι θεώρησαν προκλητική την εμφάνιση της και σε δημοσίευμα τους σχολιάσαν:

Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο επέδειξε τον… καβάλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο.

ταμτα