Ελλάδα

Νέο iOS 13: Η Apple έκανε τα αποκαλυπτήρια - Το dark mode και οι βελτιωμένοι χάρτες (pics+vid)

Νέο iOS 13: Η Apple έκανε τα αποκαλυπτήρια - Το dark mode και οι βελτιωμένοι χάρτες (pics+vid)
Το συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2019 ήταν, φυσικά, η καλύτερη αφορμή για την παρουσίαση και της νέας έκδοσης λογισμικού της Apple, που δεν είναι άλλη από το iOS 13.

Η νέα version φέρνει αλλαγές όπως το dark mode που εγκαινιάζει ένα νέο look στο λειτουργικό, ενώ, παράλληλα, υπόσχεται ταχύτερη απόκριση και βελτιώσεις στο κομμάτι της λειτουργικότητας. Επιπλέον, συναντάμε ένα νέο swiping πληκτρολόγιο, αλλά και βελτιώσεις μεταξύ άλλων σε Apple Maps, Mail και Safari, νέα εργαλεία για φωτογραφίες και video κ.ά.

ios apple

Το dark mode αποτελεί ιδανική λύση για περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό, χωρίς να κουράζετε τα μάτια σας ή αυτούς που είναι γύρω σας. Έχετε τη δυνατότητα ακόμη και να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία μία συγκεκριμένη ώρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διαθέσιμες νέες ταπετσαρίες βελτιστοποιημένες για το Dark Mode, ενώ υπάρχει και ένα API για να μπορέσουν οι προγραμματιστές third-party να το ενσωματώσουν στις εφαρμογές τους.

ios apple2

Το iOS 13 θα είναι διαθέσιμο για iPhone 6s ή νεότερο και iPod touch (7th generation) από το Σεπτέμβριο, ενώ η iOS 13 beta 1 for developers είναι ήδη διαθέσιμη και η open beta θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο μήνα.

Πηγή: digitallife.gr