Ελλάδα

Στην κορυφή το Dikaiologitika News με 4.075.826 μοναδικούς επισκέπτες τον Ιούνιο – Ενημέρωση με αξιοπιστία

Στην κορυφή το Dikaiologitika News με 4.075.826 μοναδικούς επισκέπτες τον Ιούνιο – Ενημέρωση με αξιοπιστία
Στην τρίτη θέση των κορυφαίων ενημερωτικών ιστοσελίδων στη λίστα των μελών της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου βρέθηκαν τα Dikaiologitika News (www.dikaiologitika.gr) για τον μήνα Ιούνιο με την εμπιστοσύνη των επισκεπτών για σοβαρή έγκυρη και αποκαλυπτική ενημέρωση να αυξάνεται διαρκώς.

Σε σταθερά ανοδική τροχιά βρίσκονται τα Dikaiologitika News και έτος με επιμονή στην αξιόπιστη και υπεύθυνη ενημέρωση. Στον πίνακα της ΕΝΕΔ που καταγράφει τις επιδόσεις των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων μελών του επίσημου φορέα, η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τα 4 εκ, μοναδικούς επισκέπτες τον Ιούνιο δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη που έχουν οι αναγνώστες στην έγκυρη ενημέρωση.

Τα Dikaiologitika News συνεχίζουν στο ίδιο πλαίσιο και στοχεύουν ακόμα ψηλότερα έχοντας ήδη καταγράψει μία σημαντική πορεία και στην αποκαλυπτική ενημέρωση όπως έγινε με την έρευνα για τις προσλήψεις και τις μετατάξεις στη Βουλή, την προσήλωση στην αγορά εργασίας, τις συνεργασίες με ειδικούς σε όλους τους τομείς και βέβαια την συμβουλευτική δημοσιογραφία που βοηθά στην καθημερινότητα του πολίτη. Ακόμα, τα Dnews είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις πανελλήνιες εξετάσεις, στο πλευρό των μαθητών που διαγωνίστηκαν για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και εν μέσω προεκλογικής περιόδου μοιράστηκαν τις αγωνίες τους και έδωσαν τα θέματα έγκαιρα και υπεύθυνα μαζί με τις καθημερινές αναλύσεις.

viber image 2019 07 02 15.30.16

Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες διαδικτυακές υπηρεσίες πάντα στην υπηρεσία της σωστής και χρήσιμης ενημέρωσης.

Τα Dikaiologitika News πρωταγωνιστούν και στην μάχη των εθνικών εκλογών. Την Κυριακή 7 Ιουλίου θα υπάρχει από νωρίς το πρωί το live blog για τα αποτελέσματα των βουλευτών εκλογών του 2019 και φυσικά το exit poll. Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα για την επόμενη μέρα, τα σενάρια της αυτοδυναμίας και τις πληροφορίες για τα μηνύματα της κάλπης.

Από την ομάδα του Dikaiologitika News(www.dikaiologitika.gr) ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά, πάντα με την αμφίδρομη επικοινωνία που μόνο το Dnews προσφέρει στους αναγνώστες του, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας.