Ελλάδα

«Δεν δούλευαν ανασφάλιστα παιδιά στο καφενείο μου, λένε ψέματα» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Θεσπρωτία (pics)

«Δεν δούλευαν ανασφάλιστα παιδιά στο καφενείο μου, λένε ψέματα» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Θεσπρωτία (pics)
Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με το βαρύ πρόστιμο που επιβλήθηκε στο καφενείο στη Θεσπρωτία. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου, ο κ. Ευάγγελος Τζώρτζης μιλώντας στο Dikaiologitika News αρνείται πως δούλευαν στην επιχείρησή του ανασφάλιστα παιδιά όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τζώρτζης διαψεύδει την επιστολή των γονέων στον υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση που αποκάλυψε νωρίτερα το Dikaiologitika News. Σε δηλώσεις του, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά για τα ανασφάλιστα παιδιά είναι συκοφαντίες και ανακρίβειες». 

Δείτε τη σχετική επιστολή που αποκάλυψε το Dikaiologitika News και στην οποία απαντά ο κ. Τζώρτζης: 

epistoli apokleistiko

Στην επιστολή φαίνεται οι γονείς να ευχαριστούν το υπουργείο Εργασίας για την άμεση ανταπόκριση στην καταγγελία που έκαναν σχετικά με το γεγονός ότι τα παιδιά τους εργάζονταν ανασφάλιστα στο εν λόγω καφενείο.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στη Θεσπρωτία, δε, επισήμανε στο Dikaiologitika News πως στο καφενείο δουλεύουν μόνο εκείνος και η μητέρα του. Αναφορικά με την ημέρα που έγινε ο έλεγχος και διαπιστώθηκε πως δούλευε και ο αδερφός του, εκείνος απαντά «Εκείνη την ημέρα είχε συνέλευση στο χωριό και λόγω του φόρτου εργασίας, ο αδερφός μου θέλησε να βοηθήσει αφιλοκερδώς». 

Καταλήγοντας υπογράμμισε πως «Η μόνη ημέρα που ασφαλίζω κάποιον εργαζόμενο είναι η 14η Αυγούστου, όπου δύο άτομα ορχήστρας έρχονται στο μαγαζί μου και παίζουν μουσική στον προαύλιο χώρο».